Σάια ΛαΜπέφ: Έτοιμος να παίξει ξύλο έξω από παμπ - Δείτε βίντεο

Περαστικός κατέγραψε τον 38χρονο σταρ του Χόλιγουντ να τσακώνεται άγρια με αγνώστους σε δρόμο του Εδιμβούργου

Σάια ΛαΜπέφΒίντεο με τον Σάια ΛαΜπέφ να έχει βγει εκτός εαυτού έξω από παμπ του Εδιμβούργου, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Το κλιπ που έφερε η DailyMail στη δημοσιότητα, δείχνει τον 38χρονο ηθοποιό να διαπληκτίζεται με αγνώστους στον δρόμο έντονα.

Τα πλάνα δείχνουν τον ΛαΜπέφ να φωνάζει δυνατά, ενώ λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με την άλλη πλευρά. Σε κάποια στιγμή, φαίνεται να πετάει το καπέλο του κάτω και δύο άντρες να σπεύσουν να τον σταματήσουν, αφού δείχνει να προχωράει προς το μέρος ων ανθρώπων με τους οποίους έχει έρθει σε αντιπαράθεση, πιθανότατα για να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με τη Sun, ένας εργαζόμενος στο μπαρ είδε τον ηθοποιό στην παμπ το βράδυ της Παρασκευής, επισήμανε ότι η συμπεριφορά του με τον κόσμο ήταν παραπάνω από απλά καλή. Ωστόσο, η Daily Mail αναφέρει ότι το βίντεο τραβήχτηκε την επομένη, το Σάββατο.

Ο μάρτυρας που τον είδε στην παμπ, ανέφερε: «Ήταν εκεί μέσα την Παρασκευή. Ήταν πολύ καλός με τους ανθρώπους εκεί. Όλοι έλεγαν ότι ήταν πολύ καλός. Προφανώς τα πράγματα που συνέβησαν στο βίντεο ήταν την επόμενη μέρα. Ήξερα ότι κάτι είχε ξεκινήσει, αλλά κάτι ξεκινάει στο Cowgate κάθε μέρα».



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι έχουν λαμβάνειν από το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Ο οδικός χάρτης των εισοδηματικών ενισχύσεων

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε ο Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης - Τον πρόδωσε η βροχή

Πιερρακάκης: Αν οι γονείς δεν πληρώνουν τις ζημιές από τα παιδιά τους στα σχολεία, η οφειλή θα πηγαίνει στην εφορία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr