Survivor: Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω από το πρώτο επεισόδιο, αποκάλυψε o Γιώργος Λιανός

Ο παρουσιάστης του ριάλιτι έκανε δηλώσεις προτού ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να αναλάβει ξανά την παρουσίαση του «Survivor».

Ο παρουσιαστής προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για το επερχόμενο παιχνίδι στην εκπομπή «Summer's Cool». «Διαφορετικό θα το χαρακτήριζα, κρατάμε χαμηλά την μπάλα γιατί είναι κάτι καινούργιο για όλους μας και για τους παίκτες γιατί δεν θα είναι δασκαλεμένοι. Αυτό μου αρέσει εμένα. Δεν θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν κάποια πληροφορία για το πώς παίζεται», είπε στην αρχή των δηλώσεών του.

Δείτε το βίντεο


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε: «Θα στηριχτούμε πάρα πολύ στην επιβίωση, το κάστινγκ είναι ανοιχτό για όλους τους σωματότυπους, θα πρέπει να αντεπεξέλθουν και σε δύσκολες συνθήκες επιβίωσης άτομα διαφορετικής προελεύσεως.Θέλω να δω πώς θα τα καταφέρουν γιατί είναι και μια εποχή στον Δομίνικο που έχει αρκετές ανατροπές στον καιρό. Κανά δυο τυφώνες πέρασαν ξυστά από το νησί. Επώνυμοι ίσως μπουν στην αρχή, ίσως αργότερα ίσως και καθόλου, είναι λίγο απρόβλεπτο» και τόνισε στη συνέχεια:

«Δεν θέλω να δώσω κάποια πληροφορία.Θα αλλάξουμε λιγάκι τα χρώματα στις ομάδες. Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο φορμάτ με πολύ εμπλουτισμένους κανόνες, με πολλά στοιχεία που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Δεν θα δούμε τα γνωστά. Μπορεί ο Γολιάθ να την πατήσει από τον Δαβίδ. Θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν περισσότερα δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι, τα κρυφά μαχαιρώματα παραμονεύουν. Το παιχνίδι θα στηριχτεί στη δημιουργία της πλειοψηφίας, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο πιο εύκολα θα επιβιώσουν. Τα έπαθλα δεν θα είναι τόσο μεγάλα και θα χρειαστεί να στύψεις και το μυαλό σου για να αποκτήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις. Υπάρχει ένα στοιχείο που θα φέρει τα πάνω κάτω από το πρώτο επεισόδιο. Θα εξηγηθούν οι νέοι κανόνες. Ο καιρός δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε το Survivor σε διάρκεια και η επιβίωση των παικτών δεν μπορεί να παραταθεί σε τέτοιες συνθήκες».

Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr