Καίτη Γαρμπή: Με υψηλό πυρετό σε συναυλία της – «Χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε»

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας στα social media

Η Καίτη Γαρμπή αντιμέτωπισε μία περιπέτεια με την υγεία της, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της. Η τραγουδίστρια ενώ είχε προγραμματισμένη συναυλία στην Κρήτη ανέβασε υψηλό πυρετό, αλλά προτίμησε να μην ακυρώσει την εμφάνισή της στο Ηράκλειο.

Όταν η συναυλία ολοκληρώθηκε η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μία selfie φωτογραφία της και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, που δεν ήταν διαθέσιμη να τους δει μετά το τέλος της εμφάνισής της.

Δείτε την ανάρτηση



Πιο αναλυτικά έγραψε: «Πριν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ενα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες! Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο! Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτό αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό. Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε! Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί! Σ´ ευχαριστούμε!!».

Ειδήσεις σήμερα:

CNN: Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Ο Πολάκης ξεκίνησε την Κεντρική Επιτροπή με μαντινάδες: Ο κόσμος θέλει πόλεμο κι όχι μασκαραλίκι


Πώς δρούσε η σπείρα εκβιαστών στη Μύκονο: Χρέωναν με τη σεζόν - Ο «Τόνι», ο υπαρχηγός και οι εισπράκτορες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr