Κώστας Κόκλας για τα «Εγκλήματα»: Συναντάω συμμαθητές του 10χρονου γιου μου και γνωρίζουν ατάκες μου

Κώστας Κόκλας για τα «Εγκλήματα»: Συναντάω συμμαθητές του 10χρονου γιου μου και γνωρίζουν ατάκες μου

Είναι απίστευτο, ανέφερε ο ηθοποιός

koklas-kostas
Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, αλλά και για την επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Για πάρα πολύ καιρό δεν μου άρεσε να με βλέπω στην οθόνη. Δεν μου άρεσε η φωνή μου, δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό. Όταν στην πορεία είδα ότι αρέσω στους άλλους, κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο με αυτό και το ξέχασα. Θυμάμαι όταν βγήκε η ταινία "Άντε γεια", στην οποία πρωταγωνιστούσα. Όταν έγινε η πρεμιέρα, έφτασα στον χώρο που θα γινόταν η προβολή και μόλις έφτασα η προβολή είχε ξεκινήσει. Τη στιγμή που μπήκα μέσα έπαιζε μια δική μου σκηνή και μόλις με είδα έφυγα και πήγα να κάτσω στο μπαρ, δεν το είδα», είπε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3z8xcycxvjd)

Στη συνέχεια, ανέφερε για τα «Εγκλήματα»: «Τα Εγκλήματα τα βλέπω θέλω, δεν θέλω, είναι νόμος του κράτους. Πρέπει οπωσδήποτε να τα βλέπεις. Είμαστε σαν τη Βόρεια Κορέα σε τέτοια θέματα. Είναι συγκεκριμένες οι σειρές, ο Χάρης Ρώμας, “Τα Εγκλήματα” και άλλα. Συναντάω συμμαθητές του γιου μου, που είναι 10 χρονών και ακόμα και αυτά γνωρίζουν ατάκες μου από τη σειρά, είναι απίστευτο».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3z922zwzqyp)


Η τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα» προβλήθηκε από τον ANT1 τις σεζόν 1998–2000, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και τη σκηνοθεσία οι Αντώνης Τέμπος και Αντώνης Αγγελόπουλος.

egklimata

Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ, Σταύρος Νικολαΐδης, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σούλα Αθανασιάδου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιστορία της ύδρευσης: Από το Πεισιστράτειο Υδραγωγείο στον Μαραθώνα στη νέα απειλή της λειψυδρίας

Ρέθυμνο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την επίθεση με καυστικό υγρό στον 26χρονο

Χαλκιδική: «Δεν θέλω να πληρώσουν, θέλω να πονέσουν» λέει η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης