Χρήστος Μάστορας για την ταινία που θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη: Προσπάθησα να γίνει μία μίμηση αλλά να μην είναι καρικατούρα

Ξαφνιάστηκα όταν μου έγινε η πρόταση, ανέφερε ο τραγουδιστής

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην επερχόμενη ταινία «Υπάρχω».

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 με το συγκρότημα Μέλισσες και μίλησε για τον ρόλο που ανέλαβε, λέγοντας αρχικά: «Ξαφνιάστηκα όταν μου έγινε η πρόταση, αλλά μετά από πολλή σκέψη είπα ότι αν αρνηθείς, θα έχεις πει όχι σε ένα ιστορικό γεγονός. Νομίζω ότι θα μας δικαιώσει όλους. Προσπάθησα να γίνει μία μίμηση, αλλά να μην είναι καρικατούρα και να έχω κρατήσει λίγο από τον εαυτό μου μέσα, έτσι ώστε να έχει μία αλήθεια. Νομίζω ότι ένας ηθοποιός δεν θα μπορούσε να το κάνει με τον ίδιο τρόπο γιατί θα έπρεπε να τραγουδήσει ένας τραγουδιστής. Θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα από εμένα, αλλά τουλάχιστον στο κομμάτι της φωνής θα ήταν δύσκολο. Ένα χρόνο δούλευα για αυτό το project και τη φωνή και το υποκριτικό κομμάτι».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε: «Εδώ γύρισα από την ταινία κι ήμουν Στέλιος Καζαντζίδης. Μιλούσα με διαφορετικό τρόπο κι άρχισαν να ανησυχούν τα παιδιά. Στην πρώτη πρόβα δεν μπορούσα να θυμηθώ πως τραγουδώ ως Χρήστος. Με επηρέασε πάρα πολύ. Υποκριτικά με δυσκόλεψαν πολύ οι σκηνές του ενθουσιασμού και της χαράς. Δεν μπορώ να το εξωτερικεύσω με αλήθεια. Ίσως είναι η πλευρά του χαρακτήρα μου αυτή. Δύσκολα χαίρομαι. Μεγάλωσα με έναν κρατημένο ενθουσιασμό λόγω των γονιών μου, που φοβόντουσαν να ενθουσιαστούν. Κι αυτοί μετανάστευσαν».

Ειδήσεις σήμερα:

CNN: Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Ο Πολάκης ξεκίνησε την Κεντρική Επιτροπή με μαντινάδες: Ο κόσμος θέλει πόλεμο κι όχι μασκαραλίκι


Πώς δρούσε η σπείρα εκβιαστών στη Μύκονο: Χρέωναν με τη σεζόν - Ο «Τόνι», ο υπαρχηγός και οι εισπράκτορες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr