Τζένιφερ Λόπεζ: Με αποκαλυπτικό φόρεμα στο Τορόντο - «Δες τι έχασες», γράφουν τα ΜΜΕ για τον Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Με αποκαλυπτικό φόρεμα στο Τορόντο - «Δες τι έχασες», γράφουν τα ΜΜΕ για τον Άφλεκ

Αυτή ήταν πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ

Lopez_Exof
Όλα τα βλέμματα ήταν χθες στραμμένα στην Τζένιφερ Λόπεζ, όταν έφτασε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με ένα σούπερ αποκαλυπτικό μεταλλικό φόρεμα για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unstoppable».

Η 55χρονη με το φόρεμα που επέλεξε έδειξε στο κοινό τις καμπύλες της οι οποίες «συγκρατούνταν» από μεγάλους μαύρους φιόγκους. Συνδύασε την εντυπωσιακή εμφάνιση με ασημένιες γόβες καθώς περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί.

Κλείσιμο
Αυτή ήταν πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ τον περασμένο μήνα. Ο ηθοποιός παρόλο που έχει κάνει την παραγωγή της ταινίας δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της. Τις ίδιες ώρες ο Άφλεκ βρισκόταν στο Λος Άντζελες.

Ο συνήθως σκυθρωπός Μπεν φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση καθώς πήγαινε στο γραφείο μαζί με έναν φίλο του. Αν και ο Άφλεκ δεν πήγε στην εκδήλωση, ο καλύτερός του φίλος Ματ Ντέιμον, ο οποίος είναι επίσης συμπαραγωγός της ταινίας, ταξίδεψε μέχρι το Τορόντο μαζί με τη σύζυγό του, Luciana Barroso.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλίνα Καμπάεβα: Η στιγμή που η ερωμένη του Πούτιν φωνάζει σε έφηβη αθλήτρια, το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα - Δείτε βίντεο

Επιστρέφει στη Γη χωρίς τους δύο αστροναύτες το όχημα Starliner

Πρίντεζης: Στην οροφή του ΣΕΦ η φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο15 - Βίντεο, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης