Τζένιφερ Λόπεζ - Τζίμι Μπάτλερ: Φλέρταραν με μηνύματα στο Instagram

Πώς το σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπαθεί να ξεφύγει από το «βλέμμα» των media στο διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ και να επικεντρωθεί στη νέα της ζωή.

Με αφορμή μια σύντομη κουβέντα που είχαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον άσο του NBA, Τζίμι Μπάτλερ, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για φλερτ ανάμεσά τους.

Ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ απάντησε σε μια ανάρτηση της Λόπεζ: «Θα ήταν πολύ σεμνό εκ μέρους σου να απαντήσεις στο DM μου;», για να του απαντήσει: «Έχεις δαχτυλίδι;»

Έκτοτε, τα μηνύματα που αντάλλαξαν, έγιναν θέμα συζήτησης στα διεθνή πρακτορεία, που γράφουν για «φλερτ» ανάμεσα στους δυο τους. «Δεν είναι σαφές σε ποιο δαχτυλίδι αναφερόταν ο Λόπεζ, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μια χιουμοριστική αναφορά με λογοπαίγνιο για το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος του NBA, το βραβείο που απονέμεται στους νικητές των τελικών του NBA» αναφέρει η ισπανική Marca.

Μετά τα μηνύματα, το Twitter  - X πήρε «φωτιά» για το πιθανό φλερτ ανάμεσα στους δυο τους, με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι ο μπασκετμπολίστας δεν έχασε την ευκαιρία να «απλώσει τα δίχτυα του» με το που χώρισε η Λόπεζ.

 

Την ίδια ώρα, η 55χρονη γίνεται viral με το φόρεμα που επέλεξενα φορέσει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Η Jlo  έδειξε στο κοινό τις καμπύλες της οι οποίες «συγκρατούνταν» από μεγάλους μαύρους φιόγκους. Συνδύασε την εντυπωσιακή εμφάνιση με ασημένιες γόβες καθώς περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί.

Αυτή ήταν πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ τον περασμένο μήνα. Ο ηθοποιός παρόλο που έχει κάνει την παραγωγή της ταινίας δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της. Τις ίδιες ώρες ο Άφλεκ βρισκόταν στο Λος Άντζελες.

Ο συνήθως σκυθρωπός Μπεν φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση καθώς πήγαινε στο γραφείο μαζί με έναν φίλο του. Αν και ο Άφλεκ δεν πήγε στην εκδήλωση, ο καλύτερός του φίλος Ματ Ντέιμον, ο οποίος είναι επίσης συμπαραγωγός της ταινίας, ταξίδεψε μέχρι το Τορόντο μαζί με τη σύζυγό του, Luciana Barroso.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Το πάρτι της Μαράια με τις φίλες της πριν τον γάμο με τον Αντετοκούνμπο


Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά


Καταρρέει το σπίτι του Ηλία Βενέζη στο μικρασιατικό Αϊβαλί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr