Σοφία Μανωλάκου: Είναι αστείο να διαλέγονται ηθοποιοί με βάση τους followers

Σοφία Μανωλάκου: Είναι αστείο να διαλέγονται ηθοποιοί με βάση τους followers

Κριτήριο να είναι αν ο άνθρωπος που επιλέγεις στη δουλειά σου είναι ικανός να την κάνει, πρόσθεσε

manolakou
Η Σοφία Μανωλάκου μίλησε για την καριέρα της ως ηθοποιός, το άγχος της ανεργίας και το γεγονός ότι συχνά οι ηθοποιοί επιλέγονται με κριτήριο τον αριθμό των ακολούθων τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Για το αν υπήρξαν στιγμές στην καριέρα της που το τηλέφωνο δεν χτυπούσε για δουλειά, η ηθοποιός είπε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Προσωπικά δεν θα μπω στη διαδικασία να προβληματιστώ για το γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνο κάποιες φορές, δεν αγχώνομαι. Όταν λοιπόν δεν έχουμε άγχος, τα πράγματα έρχονται πιο εύκολα και στη σωστή στιγμή. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι να με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου και να μην μπορώ να κάνω σαν Σοφία αυτό που αγαπάω. Όταν μπορείς να κάνεις πράγματα, σίγουρα κάποια στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνο».

Σε ερώτηση για το αν φοβάται την ανεργία, η Σοφία Μανωλάκου απάντησε: «Σίγουρα με προβληματίζει και προσπαθώ να κάνω τα κουμάντα μου. Άλλες περιόδους βγάζω περισσότερα χρήματα, άλλες λιγότερα, γι’ αυτό και προσπαθώ να κάνω μια σωστή διαχείριση. Σίγουρα με απασχολεί το βιοποριστικό κομμάτι, δεν στο κρύβω. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι, όμως, γιατί τότε τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα».

Ενώ, για το γεγονός ότι οι ηθοποιοί συχνά επιλέγονται με βάση του αριθμού των followers τους, η ηθοποιός σχολίασε: «Είναι αστείο. Θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου αυτός που θα αξίζει, θα προχωρήσει. Δεν λέω να μην έχεις follower, αλλά να μην είναι το κριτήριο μόνο αυτό. Υπάρχουν και πάρα πολλοί αξιόλογοι ηθοποιοί που έχουν πολλούς followers. Κριτήριο να είναι αν ο άνθρωπος που επιλέγεις στη δουλειά σου είναι ικανός να την κάνει. Αυτοί που επιλέγονται μόνο για τους followers και δεν έχουν ταλέντο στην υποκριτική, αργά η γρήγορα θεωρώ ότι θα φανεί στο χειροκρότημα».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρένο έσερνε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες στη Λιβαδειά - Δύο συλλήψεις

Λορέντζο Μπράουν: «Εκπληκτικό να παίζω με τον Σλούκα, ανυπομονώ για τα ντέρμπι»


«Χρυσά» γενέθλια για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου - Πώς γιόρτασε η αποστολή τη μεγάλη επιτυχία στους Παραολυμπιακούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης