Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη

Νατάσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: Ήταν η μόνη μέρα που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη

Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης, είπε η τραγουδίστρια

mpofiliou-natassa5443
Η Νατάσα Μποφίλιου παραχώρησε τις προάλλες μία συνέντευξη στο κανάλι των Rainbow Mermaids στο YouTube, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη, με τον οποίο είναι παντρεμένη από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η τραγουδίστρια τόνισε τη σημασία της παρουσίας των αγαπημένων προσώπων τους και την επιλογή ενός πολιτικού γάμου, αποφεύγοντας τις τυπικότητες και δίνοντας έμφαση στην προσωπική τους σχέση.

«Στον γάμο μας κανείς δεν ασχολήθηκε με το κινητό του, δεν σταμάτησε ποτέ να γίνεται κάτι. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, πολύ ξεχωριστό. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Εμείς παντρευτήκαμε και ήταν όλοι εκεί. Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης», είπε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.
201802281307340_4630_NATASA_MPOFILIOY_XRISTOS_KORTSELIS_1422018
«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που φοβάμαι το κακό που θα συμβεί. Ζω με αυτό και το δουλεύω. Χτυπάει το κινητό μου και σκέφτομαι τι θα ακούσω. Εκείνη η ημέρα ήταν η ημέρα της απόλυτης γαλήνης, γιατί ήταν όλοι οι αγαπημένοι μου εκεί, ήξερα ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και ήταν όλα όπως τα θέλω. Ήταν η μόνη μέρα στη ζωή μου που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια μίλησε για την οργάνωση του γάμου της: «Επειδή είμαι ψυχαναγκαστική τα είχα κανονίσει όλα στην απόλυτη λεπτομέρεια. Εννοείται ότι είχαμε βάλει dress code στους καλεσμένους, υπήρχαν… πρωτόκολλα. Τα είχαμε οργανώσει όλα, επειδή έχουμε και εμπειρία από παραγωγή, το να κάνουμε έναν γάμο μας ήταν παιχνίδι. Τα κάναμε όλα μόνοι μας με τους φίλους μας, το φαγητό, το στήσιμο, την ορχήστρα. Με την κολλητή μου έστρωσα τα τραπέζια το προηγούμενο βράδυ».

Κλείνοντας, η Νατάσα Μποφίλιου ανέφερε: «Εμείς κάναμε έναν πολιτικό γάμο, φωνάξαμε έναν φίλο μας που ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού να πει δυο λόγια μπροστά σε όλους. Μιλήσαμε ο ένας για τον άλλο, ήταν κάτι που θα μπορούσε να γίνει με κανενός είδους τυπική σύμβαση. Δεν είχε αυτόν τον σκοπό. Γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα να έχεις ένα χαρτί ή κάτι τέτοιο, αν και το σύστημα σου το επιβάλλει να έχεις τη βούλα του κράτους».

Ειδήσεις σήμερα:

Το έγκλημα που συγκλόνισε τα Τρίκαλα: Σκότωσε σύζυγο, μητέρα, πατέρα και άλλους 5 συγγενείς - Γλίτωσαν μόνο τα παιδιά του

Νέο βίντεο με τη γυναίκα που μίλησε για τους μετανάστες στην Τήλο - «Άντε μη σου δώσω μια και πας στη θάλασσα» της λέει η δήμαρχος


Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και επιδόματα στο τέλος του χρόνου - Τα μέτρα για την στήριξη της οικογένειας και των ανέργων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης