Ο Τομ Κρουζ έχει πάθει εμμονή με την εξωγήινη ζωή και θέλει να γυρίσει την επόμενη ταινία του στο Διάστημα

Ο Τομ Κρουζ έχει πάθει εμμονή με την εξωγήινη ζωή και θέλει να γυρίσει την επόμενη ταινία του στο Διάστημα

Πηγές αναφέρουν ότι ο 62χρονος σταρ έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό του επόμενου project του

CRUISE-TOMFSD
Το επόμενο φιλόδοξο σχέδιο του Τομ Κρουζ θα μπορούσε να τον οδηγήσει στο Διάστημα, όπως υποστηρίζουν ξένα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικά με την ταινία, ο ηθοποιός του «Top Gun» ανυπομονεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να γυρίσει στο διάστημα, με μια πηγή να αποκαλύπτει ότι «έχει πάθει εμμονή με την εξωγήινη ζωή και είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να... αιωρείται ανάμεσα στα αστέρια». Σκοπός του είναι να ξεπεράσει τα όρια του και να πραγματοποιήσει κάτι, που κανένας άλλος ηθοποιός δεν κατάφερε.
cruisegfdgfd
Ο σκηνοθέτης Νταγκ Λάιμαν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 62χρονο σταρ στην ταινία «Edge of Tomorrow», περιέγραψε την ιδέα ως όνειρο ζωής. Το σχέδιο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020, όταν ο Τζιμ Μπράιντενστιν της NASA επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της υπηρεσίας σε μια ταινία πάνω στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Παρόλο που η πρόοδος ήταν αργή, με τον Κρουζ να αναφέρει τον Ιούλιο του 2023 ότι οι εργασίες συνεχίζονται, έκτοτε δεν έχουν ανακοινωθεί σημαντικές ενημερώσεις.

Κλείσιμο
Ο Τομ Κρουζ που πάντα αναζητά την επόμενη μεγάλη πρόκληση, πραγματοποίησε πρόσφατα ένα ακόμη παράτολμο κόλπο, κάνοντας αναρρίχηση στο Stade de France κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Ο ίδιος μάλιστα αντιτάχθηκε στους παραγωγούς, επιμένοντας ότι το σχοινί ασφαλείας του δεν ήταν αρκετά ορατό για να κάνει το κόλπο πιστευτό.

Παρά τους κινδύνους, ο Κρουζ θεωρείται από τη βιομηχανία του Χόλιγουντ «αμείλικτος», με τους γνώστες να δηλώνουν ότι δεν θα επιβραδύνει ποτέ τους ρυθμούς του, παρά μόνο αν κριθεί απολύτως απαραίτητο για ιατρικούς λόγους.

Φωτογραφία άρθρου: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Ποιοί συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και επιδόματα στο τέλος του χρόνου - Τα μέτρα για την στήριξη της οικογένειας και των ανέργων

Άγριο επεισόδιο σε καφενείο στο Ηράκλειο - Σοβαρά τραυματίας από μαχαιριές ένας άντρας


Το «πακέτο ΔΕΘ» για τα ακίνητα: Παγώνουν τα νέα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, 2 δισ. για το νέο πρόγραμμα Σπίτι Μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης