Μαρίνα Σάττι: Η TikToker Κατερίνα Σαλακά ξεσπά με κλάματα για την τραγουδίστρια - Δεν μου έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα

Είχαν συμφωνήσει να συμμετέχει σε συναυλία της αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο - Δεν με άφησαν ούτε τουαλέτα να πάω, λέει στα βίντεο κλαίγοντας

Η Κατερίνα Σαλακά έγινε γνωστή στο ελληνικό TikTok με τα βίντεο που αναρτά, στα οποία μοιράζεται με τον κόσμο μηνύματα αυτοπεποίθησης και ευημερίας με το χαρακτηριστικό πλατύ της χαμόγελο.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, ανέβασε μερικά κλιπ, όπου όχι μόνο δεν χαμογελά, αλλά έχει ξεσπάσει σε κλάματα και βρίσκεται σε σοκ, εξαιτίας της Μαρίνας Σάττι.

Η τραγουδίστρια έχει συνεργασία με την TikToker μιας και έχει χρησιμοποιήσει με την άδειά της, αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok. Κατά την Κατερίνα Σαλακά, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στον Λυκαβηττό, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

Όπως ακούγεται να λέει αναστατωμένη σε ένα από τα βίντεο: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Συνέχισε να ανεβάζει κλιπ από τον χώρο της συναυλίας, με δάκρυα στα μάτια και επαναλάμβανε ξανά και ξανά, πως δεν της έχει φερθεί τόσο άσχημα, ποτέ κανείς στη ζωή της. Τόνιζε δε, ότι εκτός από την είσοδο στη σκηνή, την εμπόδισαν μέχρι και τουαλέτα να πάει.







Ειδήσεις σήμερα:

H Ιμάν Κελίφ ξεσπά κατά του Έλον Μασκ για τις επιθέσεις εις βάρος της - «Δεν με ξέρεις αλλά με μισείς»

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα

Αρχίζει από μηδενική βάση η δίκη του Λιγνάδη στο Εφετείο για βιασμούς ανηλίκων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr