Άντζελα Μπάσετ: Βραβεύθηκε με Emmy Εξαίρετης Αφήγησης

Άντζελα Μπάσετ: Βραβεύθηκε με Emmy Εξαίρετης Αφήγησης

Για το ντοκιμαντέρ Queens του National Geographic

angela_basset
Η Άντζελα Μπάσετ έλαβε το βραβείο Εξαίρετης Αφήγησης για το ντοκιμαντέρ «Queens» του National Geographic, το Σάββατο την πρώτη βραδιά απονομής των Emmy Δημιουργικών Τεχνών.

Μετά τον θρίαμβό της, η Μπάσετ στην αίθουσα Τύπου, στα παρασκήνια απάντησε σε δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε τι σημαίνει για εκείνη η νίκη.

«Δεν εργαζόμαστε για τα βραβεία, αλλά τα λαμβάνουμε για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνουμε» είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός, σύμφωνα με το Variety.

«Φυσικά, δεν είναι δουλειά που κάνεις μόνη, παρ’ όλο που πρόκειται για αφήγηση. Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα που με ενθάρρυνε και πίστεψε σε μένα, πολέμησε για μένα και δούλεψε μαζί μου για να αφηγηθώ αυτήν την εκπληκτική ιστορία θηλυκών στο άγριο βασίλειο, με επικεφαλής μια ομάδα παραγωγής αποκλειστικά γυναικεία, για πρώτη φορά στη δημιουργία ντοκιμαντέρ άγριας φύσης. Οπότε αυτό με ενέπνευσε από μόνο του» διευκρίνισε.

«Είμαι απλά, ξέρετε, ένα κορίτσι που ήθελε απλώς να ασχοληθεί με την υποκριτική. Οι μέντορές μου ήταν μπροστά μου. Απλώς τους έβλεπα και αντλούσα έμπνευση και ελπίδα και απλά επικεντρώθηκα και πρόσθεσα την ενέργειά μου και την αγάπη μου για να προσπαθήσω να το κάνω να συμβεί στη ζωή μου» ανέφερε.
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

H Ιμάν Κελίφ ξεσπά κατά του Έλον Μασκ για τις επιθέσεις εις βάρος της - «Δεν με ξέρεις αλλά με μισείς»

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα

Αρχίζει από μηδενική βάση η δίκη του Λιγνάδη στο Εφετείο για βιασμούς ανηλίκων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης