Lady Gaga: Εθεάθη στο Λούβρο με το συνεργείο της

Πιθανό να ετοιμάζει το νέο της βιντεοκλίπ, γράφουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Η Lady Gaga εθεάθη στο Λούβρο με συνεργείο, κάμερες και φώτα, πιθανότατα για να γυρίσει κάποιο βιντεοκλίπ.

Μετά την Μπιγιονσέ και τον Jay-Z, η Lady Gaga φαίνεται να επέλεξε το μουσείο για το νέο της καλλιτεχνικό πρότζεκτ.
Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η τραγουδίστρια εμφανίζεται με κόκκινα κοντά μαλλιά καθώς αυτό το διάστημα προωθεί τον ρόλο της στην ταινία «Joker: Folie à Deux».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Lady Gaga φορούσε μία κομμένη κόκκινη περούκα. Τα γυρίσματα έγιναν αργά τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής και κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου, από τις 22:00 έως τις 2:30 π.μ.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η τραγουδίστρια βρίσκεται σε εξώστη του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι με θέα τη γυάλινη πυραμίδα.

Την περασμένη εβδομάδα, κοινοποίησε φωτογραφία του προγράμματός της για τους επόμενους μήνες, η οποία περιελάμβανε συνεντεύξεις τύπου και εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας.

Οι θαυμαστές εντόπισαν επίσης ότι έγραψε: "XX Οκτωβρίου: LG7 πρώτο σινγκλ". Αργότερα επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της στη Vogue ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025.

Eλάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το νέο της, έβδομο άλμπουμ με την τραγουδίστρια εδώ και αρκετούς μήνες να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες της στο στούντιο.

Φαίνεται πιθανό ότι στο πρότζεκτ της Lady Gaga συμμετέχει ο βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός-παραγωγός ποπ μουσικής Άντριου Βατ, ο οποίος όμως έχει συνεργαστεί και με ροκ καλλιτέχνες, με τους Rolling Stones πέρυσι στο "Hackney Diamonds" και με τους Έλτον Τζον και Όζι Όσμπορν.



Ειδήσεις σήμερα:

H Ιμάν Κελίφ ξεσπά κατά του Έλον Μασκ για τις επιθέσεις εις βάρος της - «Δεν με ξέρεις αλλά με μισείς»

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα

Αρχίζει από μηδενική βάση η δίκη του Λιγνάδη στο Εφετείο για βιασμούς ανηλίκων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr