Χάρης Χιώτης: Με πέταξαν έξω από το θέατρο γιατί νόμιζαν ότι ήμουν ζητιάνος

Χάρης Χιώτης: Με πέταξαν έξω από το θέατρο γιατί νόμιζαν ότι ήμουν ζητιάνος

Μια κυρία μου πέταξε 1 ευρώ για να φάω, πρόσθεσε ο ηθοποιός περιγράφοντας την παράσταση όπου υποδυόταν έναν επαίτη

harishiotis923
Ο Χάρης Χιώτης περιέγραψε μερικές από τις αξέχαστες στιγμές που έχει ζήσει στην πορεία του ως ηθοποιός.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με αφορμή τη σειρά «Αρχελάου 5» όπου συμμετέχει, έκανε, μεταξύ άλλων, μια αναδρομή που έκανε στο παρελθόν, όταν συμμετείχε σε παράσταση έχοντας αναλάβει τον ρόλο ενός επαίτη. Η ασφάλεια του κτιρίου, ωστόσο, δεν ήταν ενήμερη και έτσι τον «πέταξαν» έξω.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d41josqcc2up)

Κλείσιμο
Αρχικά είπε: «Αφορά σε μία παράσταση που κάναμε στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, τον Πλούτο του Αριστοφάνη. Εκεί ο σκηνοθέτης είχε την ιδέα η παράσταση να ξεκινάει με τον ρόλο ενός επαίτη, όπου είναι ένας χαρακτήρας που έμπαινε στην παράσταση, με το δεύτερο κουδούνι, έκανε τον κύκλο , ερχόταν ο σκηνοθέτης στο αυτί και μου έλεγε “σε παρακαλώ πρέπει να βγεις έξω γιατί εδώ πρέπει να ξεκινήσει η παράσταση”, έβγαινα έξω, ακολουθούσαν οι λόγιοι των υπευθύνων και στο 3ο κουδούνι έμπαινα ξανά εγώ, έκανα την ίδια πορεία. Ανέβαινα στη σκηνή, πήγαινα στο κέντρο, ξάπλωνα, κοιμόμουν και ξεκινούσε η παράσταση με το όνειρο ενός επαίτη».
405775597_18320767138108122_7668891936757691519_n

Στην πορεία, ο Χάρης Χιώτης περιέγραψε τις αντιδράσεις του κόσμου που τον πέρασε για άστεγο: «Ξεκινάω λοιπόν, εμφανίζομαι, λέω “σας παρακαλώ πολύ πεινάω, κάτι να φάω”, αρχίζω και περπατάω, δεν είχαμε ειδοποιήσει τα παιδιά, τους σεκιούριτι και την ασφάλεια ότι θα συμβεί αυτό, οπότε όπως περπατάω ξεκινάει ένας άνθρωπος να μου λέει “σε παρακαλώ βγες έξω, εδώ έχουμε έρθει να δούμε παράσταση”, έρχεται ο σεκιούριτι, κολλάει στο αυτί μου λέει “σε παρακαλώ άνθρωπέ μου πρέπει να βγεις έξω”».

Τέλος, ανέφερε ότι οι σεκιούριτι τον πήραν από τη σκηνή χειροπόδαρα για να τον βγάλουν έξω από το θέατρο.

«Με τα πολλά, αρχίζει ο περισσότερος κόσμος να γιουχάρει , βγαίνω έξω με τον σκηνοθέτη, πηγαίνω στη γωνία μου, περιμένω και στο 3ο κουδούνι πρέπει να εμφανιστώ. Ξαναβγαίνω λοιπόν, σηκώνεται μια κυρία επάνω μου πετάει 1 ευρώ πάνω μου και μου λέει “πάρε αυτό να πας να φας” και σε κάποια στιγμή γυρίζω για να ανέβω στη σκηνή. Με το που πατάω στο πρώτο σκαλοπάτι πετάγεται ένας θεατής και φωνάζει “ανέβηκε στη σκηνή”, οπότε με γραπώνει ο σεκιουριτάς, έρχονται και τρεις θεατές και με πιάνουν χειροπόδαρα και με βγάζουν έξω από το θέατρο. Με άφησαν έξω από το θέατρο» είπε ο Χάρης Χιώτης.

Ειδήσεις σήμερα:

H Ιμάν Κελίφ ξεσπά κατά του Έλον Μασκ για τις επιθέσεις εις βάρος της - «Δεν με ξέρεις αλλά με μισείς»

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα

Αρχίζει από μηδενική βάση η δίκη του Λιγνάδη στο Εφετείο για βιασμούς ανηλίκων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης