Μπρους Γουίλις: Ο σταρ σε σπάνια εμφάνιση κατά τη διάρκεια της μάχης του με την άνοια και την αφασία

Μπρους Γουίλις: Ο σταρ σε σπάνια εμφάνιση κατά τη διάρκεια της μάχης του με την άνοια και την αφασία

Δείτε τα στιγμιότυπα με τον σταρ της μεγάλης οθόνης να περνά από δρόμο του Λος Άντζελες

bruce-willis33
Ο Μπρους Γουίλις βρίσκεται πια εκτός Χόλιγουντ, μιας και χρειάζεται ειδική φροντίδα για την αφασία και τη μετωποκροταφική άνοια, από τα οποία πάσχει.

Οι εμφανίσεις του άλλοτε σταρ της μεγάλης οθόνης είναι όλο και πιο σπάνιες με την Έμα Χέμινγκ, την Ντέμι Μουρ και τις κόρες του, να δίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Τώρα, ο φωτογραφικός φακός «εντόπισε» τον Γουίλις να διέρχεται από κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες με ένα αυτοκίνητο, από τη θέση του συνοδηγού. Φοράει ένα καπέλο τύπο τζόκεϊ στο κεφάλι και κοιτάζει με το βλέμμα του χαμηλά.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την DailyMail, o σταρ του Die Hard βγήκε από το σπίτι σε μια μέρα που ο καύσωνας είχε μαστίσει την Καλιφόρνια με το θερμόμετρο να πιάνει «κόκκινο». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνοδευόταν από σωματοφύλακες.


Το βίντεο με τον Γουίλις που είχε ανεβάσει η κόρη του

Τον περασμένο Νοέμβριο, η μια από τις κόρες του με την Ντέμι Μουρ, Σκάουτ ΛαΡού, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με τον πατέρα της, δείχνοντας στους ακολούθους της, πώς είναι στην υγεία και την ψυχολογία του. Στο κλιπ η Σκάουτ Λαρού Γουίλις, κάθεται δίπλα από τον πατέρα της, του δίνει το χέρι της και εκείνος της δίνει το δικό του. Ο Γουίλις φορά ένα μάλλινο σκουφί και ζεστά ρούχα.

Δείτε το βίντεο
Σπάνιο βίντεο με τον Μπρους Γούιλις εν μέσω της «μάχης» με την άνοια

Στο επόμενο story της, η Σκάουτ Λαρού Γουίλις ποζάρει σε selfie φωτογραφία, με το χέρι του πατέρα της στο πρόσωπό της.
skaout-willis3

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του ηθοποιού ευχήθηκε μέσω του δικού της προφίλ στην πλατφόρμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών, με μια παλιότερη φωτογραφία, όπου συναντήθηκε όλη η οικογένεια μαζί με την Ντέμι Μουρ και τις κόρες της με τον Γουίλις.


Η ανακοίνωση ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια
Ο Μπρους Γουίλις βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων όταν η οικογένειά του, ανακοίνωσε το 2022 ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Από τότε που έγινε γνωστή η διάγνωσή του, ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική και αντιμετωπίζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόβλημα υγείας του, με τη στήριξη και την αγάπη των κοντινών του ανθρώπων.

Πριν μερικούς μήνες, ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον, ο οποίος δημιούργησε την κωμική σειρά «Moonlighting» αναφέρθηκε στην επιδείνωση του Γουίλις, τον οποίο επισκέπτεται συχνά. Όπως είπε: «Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του. Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή. Ο Γουίλ αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο».
Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης