Σελένα Γκόμεζ: Αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Παρόλα αυτά, μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα με άλλους τρόπους - Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, σχολίασε

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι «δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδιά» σε μια νέα συνέντευξη.

«Δυστυχώς... έχω πολλά ιατρικά θέματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη δική μου ζωή και τη ζωή του μωρού», εξήγησε η 32χρονη ηθοποιός στο Vanity Fair. «Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό».

Η Γκόμεζ, η οποία διαγνώστηκε με λύκο το 2013 και έκανε μεταμόσχευση νεφρού το 2017, σημείωσε ότι δεν το είχε «πει ποτέ αυτό» στο παρελθόν δημόσια.

«Δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το φανταζόμουν», συμπλήρωσε για τη μητρότητα. «Νόμιζα ότι θα συνέβαινε με τον τρόπο που συμβαίνει σε όλους».
Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» διευκρίνισε: «Είμαι σε πολύ καλύτερη θέση με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της παρένθετης μητρότητας ή της υιοθεσίας, που είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα».

«Με έκανε να είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους [που υπάρχουν] για τους ανθρώπους που πεθαίνουν να γίνουν μητέρες. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά θα μοιάζει λίγο διαφορετικό».

Η Γκόμεζ κατέληξε: «Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου».

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για τα σχέδια αναφορικά με τη δημιουργία οικογένειας στο παρελθόν, λέγοντας στο περιοδικό «Time» τον Μάιο ότι πάντα σχεδίαζε να υιοθετήσει μέχρι την ηλικία των 35 ετών, αν ήταν ακόμα ελεύθερη.
Γκόμεζ και Μπλάνκο

Η Γκόμεζ είναι σε σχέση με τον Μπένι Μπλάνκο από τον Ιούλιο του 2023 και ο 36χρονος μουσικός παραγωγός δήλωσε πρόσφατα στο «Howard Stern Show» ότι θέλει να κάνει παιδιά με τη σύντροφό του.

«Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μου, να τσεκάρω αυτό το κουτί... Λατρεύω να είμαι κοντά σε παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Γκόμεζ μοιράστηκε την άποψή της σχετικά με την αποκάλυψη του Μπάνκο στη συνέντευξή της στο Vanity Fair, λέγοντας: «Πέθαινα από τα γέλια. Είπα: "[Υπάρχει] Τίποτα άλλο που ήθελες να βγάλεις προς τα έξω;"».

Η τραγουδίστρια συνέχισε να μιλάει με ενθουσιασμό για τον αγαπημένο της, χαρακτηρίζοντάς τον «ένα φως στη ζωή [της]» και ο «καλύτερός της φίλος». Η νέα δισεκατομμυριούχος σημείωσε: «Ποτέ δεν με έχουν αγαπήσει με αυτόν τον τρόπο.... Μου αρέσει να του λέω τα πάντα».

Η Γκόμεζ στο παρελθόν έβγαινε με τον Τζάστιν Μπίμπερ με διαλείμματα από το 2010 έως το 2018, καθώς και με τον The Weeknd το 2017. Είχε επίσης συνδεθεί με τον Ντρου Τάγκαρτ των Chainsmokers στις αρχές του 2023.


Φωτογραφίες: Shutterstock, Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr