Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γάμο της: Το πήρατε χαμπάρι μια βδομάδα πριν αλλά τον οργάνωνα εδώ και έναν χρόνο

Ήταν ένας πάρα πολύ κλειστός γάμος, ήταν 80 άτομα, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η αθλητικογράφος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον μουσικό μετά από 2 χρόνια σχέσης την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, στα Χανιά.

Τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, η δημοσιογράφος επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, καθώς έκανε πρεμιέρα σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

Λίγο πριν ξεκινήσει η δική της εκπομπή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή που του Λάμπρου Κωνσταντάρα, της Μάρτζυς Λαζάρου και του Μάνου Μαγιάτη, με τους δημοσιογράφους να τη ρωτούν για το σημαντικό γεγονός, για το πώς κατάφερε να το κρατήσει κρυφό και για την πρόταση γάμου.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Summer's Cool»

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περιέγραψε: «Το πήρατε χαμπάρι μια βδομάδα πριν γίνει η τελετή. Έναν χρόνο πριν εγώ οργάνωνα τον γάμο μου σιγά -σιγά. Δεν είχε μαθευτεί τίποτα. Ήταν ένας πάρα πολύ κλειστός γάμος, ήταν 80 άτομα. Είχα να στήσω 8 τραπέζια, τίποτα άλλο. Ήταν άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης μου. Οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα, είδες πόσο καλοί φίλοι είναι και το κρατήσανε».

Στη συνέχεια, έπειτα από τις σχετικές ερωτήσεις, μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για την πρόταση γάμου, περιγράφοντας: «Η πρόταση γάμου ήρθε ξαφνικά, μέσα σε μια σκηνή, γιατί κάναμε ελεύθερο κάμπινγκ. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήμασταν σε παραλία, στην Κρήτη. Η Κρήτη είναι το μέρος που μας ένωσε. Μεσημέρι, μετά από κακαβιά. Στο Σφηνάρι, στα Χανιά. Ήμασταν μόνοι μας τελείως. Έκλαψα, τι να κάνω και εγώ η κακομοίρα. Έφτασα στα 37 μου, τι να κάνω, μια πρόταση γάμου».


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο



Ο συνάδελφος και φίλος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Κώστας Τσουρός, ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο του ζευγαριού από τον γάμο.

Δείτε τις αναρτήσεις του:




Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε στενό νυφικό φόρεμα με ένα μακρύ πέπλο, ενώ ο Γρηγόρης Μόργκαν ένα λευκό κοστούμι.





Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr