Κέντρικ Λαμάρ: Θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl

Κέντρικ Λαμάρ: Θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl

Ο διάσημος και πολυβραβευμένος ράπερ θα ανέβει στη σκηνή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στις ΗΠΑ

lamar
Ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl, ανακοίνωσε την Κυριακή το National Football League και η Apple Music.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο βραβευμένος με Grammy και Πούλιτζερ καλλιτέχνης θα εμφανιστεί σε ένα από τα πιο πολυπόθητα γεγονότα στη μουσική, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι ο κύριος ερμηνευτής.

«Η ραπ μουσική εξακολουθεί να είναι το πιο επιδραστικό είδος μέχρι σήμερα. Και θα είμαι εκεί για να υπενθυμίσω στον κόσμο το γιατί», ανέφερε ο Λαμάρ σε δήλωσή του. «Πήραν τον σωστό».
Κλείσιμο
Το Super Bowl θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα.

Ο Λαμάρ εμφανίστηκε μαζί με τους Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem και Mary J Blige στο Super Bowl του 2022. Το σόου απέσπασε βραβείο Emmy στην κατηγορία Outstanding Variety Special (Live).

Ο 37χρονος ράπερ, γεννημένος στο Κόμπτον, είναι γνωστός ως ένας από τους πιο ευρηματικούς στιχουργούς στο είδος της χιπ-χοπ. Το 2018 έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης της χιπ-χοπ που κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ για τη μουσική.

«Ξανά και ξανά, ο Κέντρικ έχει αποδείξει τη μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί στιγμές που βρίσκουν απήχηση, επαναπροσδιορίζουν και τελικά κλονίζουν τα θεμέλια της χιπ-χοπ», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος μουσικής του NFL, Σεθ Ντουντόφσκι, σε δήλωσή του.


Ο Λαμάρ κυριάρχησε φέτος στους τίτλους ειδήσεων για τη δημόσια διαμάχη του με τον Drake, με τους δύο αστέρες να κυκλοφορούν μια σειρά από diss tracks μες τη χρονιά. Δύο από τα κομμάτια του Λαμάρ έγιναν μεγάλες επιτυχίες φέτος, συμπεριλαμβανομένου του «Like That» σε συνεργασία με τους Future και Metro Boomin και του «Not Like Us».

Καλλιτέχνες όπως η Ριάνα, ο Usher, η Μπιγιόνσε, οι Rolling Stones και ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι, μεταξύ των άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, που έχουν εμφανιστεί στο αθλητικό γεγονός.

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ, προσελκύοντας δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ μεταδίδεται και σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης