Μαρίνα Σάττι: Συνεργάτης της απάντησε για το περιστατικό με την Κατερίνα Σαλακά - Κανείς δεν της φέρθηκε άσχημα, τόνισε

Η tiktoker ισχυρίστηκε ξεσπώντας σε κλάματα ότι την έδιωξαν από τον χώρο της συναυλίας της τραγουδίστριας, μεταξύ άλλων

Η tiktoker Κατερίνα Σαλακά, με βίντεο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, υποστήριξε ότι δέχτηκε άσχημη συμπεριφορά από τη Μαρίνα Σάττι και τους συνεργάτες της, σε πρόσφατη συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι συνεργάτες της γνωστής τραγουδίστριας δεν της επέτρεψαν να πάει στα καμαρίνια και να μιλήσει με τη Μαρίνα Σάττι και ότι την έδιωξαν από τον χώρο της συναυλίας με πολύ άσχημο τρόπο, αθετώντας παράλληλα μια συμφωνία που είχαν κάνει.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη της Μαρίνας Σάττι που μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Summer's Cool», Ισίδωρο Φικάρη, η πρόσκληση που έλαβε η Κατερίνα Σαλάκα ήταν για να παρακολουθήσει τη συναυλία και όχι για να συμμετάσχει ως act. Επίσης, τόνισε ότι ούτε η τραγουδίστρια, ούτε κάποιος από τους συνεργάτες της, μίλησαν άσχημα στην tiktoker.

Δείτε το βίντεο

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος περιέγραψε: «Επικοινωνήσαμε και με την Κατερίνα Σαλακά και δεν μπορέσαμε να τη βρούμε».

Και συνέχισε: «Σύμφωνα με το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ με το στενό περιβάλλον της Μαρίνας Σάττι, πολλά χρόνια συνεργάτης της μου μίλησε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία με την Κατερίνα Σαλακά. Τι έγινε; Όσον αφορά σε αυτά που λέει η Κατερίνα Σαλακά για την πρόσκληση που είχε, είχε μια πρόσκληση τιμής ένεκεν, όπως έχουν πολλοί, όπως είχα και εγώ να πάω να δω τη συναυλία, και μάλιστα τη ζήτησε η ίδια η Κατερίνα Σαλακά, γιατί ήθελε να πάει να δει τη συναυλία και επειδή μιλάνε με τη Μαρίνα στα social. Ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση, νομίζοντας η Κατερίνα Σαλακά ότι συμμετείχε στο act και στην παράσταση, μετά από αυτό που είχε γίνει στη Χαλκιδική. Μου είπε το στενό περιβάλλον της Μαρίνας Σάττι ότι επ’ ουδενί δεν της μίλησε κανείς άσχημα κι όλο αυτό έγινε μισή ώρα πριν τη συναυλία. Η Κατερίνα Σαλακά δεν παρακολούθησε τη συναυλία και η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ, πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς που έκανε η Κατερίνα Σαλακά στα social της. Όλη η ομάδα της είναι στενοχωρημένη και συνεχίζουν να αγαπάνε την Κατερίνα Σαλακά. Δεν ήταν να ανέβει στο act, να ανέβει στη σκηνή, αλλά για να παρακολουθήσει».

«Για οποιονδήποτε λόγο κι αν χρησιμοποιήθηκε μία φράση της κ. Σαλακά, το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη για το γεγονός πως η Κατερίνα Σαλακά αποκάλεσε συνεργάτιδα τη Μαρίνα Σάττι, ενώ απλά έχει χρησιμοποιηθεί μία φράση της σε τραγούδι.

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Σαλακά για τη Μαρίνα Σάττι

Η Κατερίνα Σαλακά έγινε γνωστή στο ελληνικό TikTok με τα βίντεο που αναρτά, στα οποία μοιράζεται με τον κόσμο μηνύματα αυτοπεποίθησης και ευημερίας με το χαρακτηριστικό πλατύ της χαμόγελο.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, ανέβασε μερικά κλιπ, όπου όχι μόνο δεν χαμογελά, αλλά έχει ξεσπάσει σε κλάματα και βρίσκεται σε σοκ, εξαιτίας της Μαρίνας Σάττι, όπως είπε. 

Σύμφωνα με την Κατερίνα Σαλακά, η τραγουδίστρια έχει συνεργασία με την TikToker μιας και έχει χρησιμοποιήσει με την άδειά της, αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok. Κατά την ίδια, επίσης, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στον Λυκαβηττό, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

Όπως ακούγεται να λέει αναστατωμένη σε ένα από τα βίντεο: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Συνέχισε να ανεβάζει κλιπ από τον χώρο της συναυλίας, με δάκρυα στα μάτια και επαναλάμβανε ξανά και ξανά, πως δεν της έχει φερθεί τόσο άσχημα, ποτέ κανείς στη ζωή της. Τόνιζε δε, ότι εκτός από την είσοδο στη σκηνή, την εμπόδισαν μέχρι και τουαλέτα να πάει.







Ειδήσεις σήμερα:

«Μπαίνουν εν ψυχρώ κι ανοίγουν το ταμείο» - Αποκαλυπτικοί διάλογοι για το κύκλωμα εκβιαστών της Μυκόνου

Βρέθηκε DNA του θείου της στα ρούχα της μικρής Ναρίν - Υπόνοιες για συγκάλυψη της τραγικής υπόθεσης


Η σιωπή Κασσελάκη μετά τη μομφή: Επανεκλογή του και μεγάλο ξεκαθάρισμα ζητούν οι Kasselistas, σενάρια και για νέο κόμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr