Sean Combs: Βγάζει προς πώληση την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για 61 εκατ. δολάρια

Sean Combs: Βγάζει προς πώληση την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για 61 εκατ. δολάρια

Πρόκειται για το ακίνητο που έκανε έφοδο τον Μάρτιο η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική διακίνηση  

sean_combs
Ο Sean «Diddy» Combs βγάζει προς πώληση την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για 61 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six.

Υπήρχαν προηγουμένως φήμες ότι ο μεγιστάνας της χιπ-χοπ θα προχωρούσε στην πώληση της πολυτελής κατοικίας του. Σήμερα, βγαίνει επίσημα στην αγορά.

Πηγές κοντά στον ράπερ δήλωσαν ότι η πώληση «δεν αποτελεί έκπληξη για τα άτομα στο περιβάλλον του, παρά τα πρόσφατα σκάνδαλα γύρω από τον μεγιστάνα της χιπ-χοπ».
Κλείσιμο
Επίσης, οι πηγές επιμένουν ότι ο Combs είχε ήδη σχεδιάσει να πουλήσει το σπίτι - στο οποίο έγινε έφοδος από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική διακίνηση τον Μάρτιο - αν και ο Combs δεν έχει κατηγορηθεί προς το παρόν για κάτι.

Το ακίνητο λέγεται ότι βρίσκεται στο περιζήτητο, λεγόμενο Πλατινένιο Τρίγωνο του Λος Άντζελες, το οποίο περιλαμβάνει τις αριστοκρατικές γειτονιές, Holmby Hills, Beverly Hills και Bel-Air. Σύμφωνα με το Page Six, η αγγελία θα εμφανιστεί στην Υπηρεσία Πολλαπλών Καταλόγων του κτηματομεσιτικού κόσμου.

Το σπίτι βρίσκεται κατά μήκος ενός τμήματος που είναι γνωστό ως «Billionaire's Row», όπου οι κοντινοί γείτονες περιλαμβάνουν την Κάιλι Τζένερ, τους μεγιστάνες της τεχνολογίας Έβαν Σπίγκελ και Σον Πάρκερ, τα μεγαλοστελέχη της μουσικής Ίρβινγκ Αζόφ και Τζίμι Ιοβίν, την Αλεξάντρα Βον Φούστενμπεργκ και τη θρυλική Έπαυλη του Playboy.

Ο Diddy αγόρασε το ακίνητο πριν από 10 χρόνια για 40 εκατομμύρια δολάρια.

Μια πηγή ανέφερε: «Ο Combs δημιούργησε την κύρια κατοικία του στο Star Island στο Μαϊάμι πριν από χρόνια. Τώρα που τα παιδιά του μεγάλωσαν... αποφάσισε να πουλήσει το ακίνητο, σηματοδοτώντας μια σημαντική στιγμή στα ακίνητα του Λος Άντζελες».

Ο ράπερ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στην Sunshine State από τότε που έγινε αντικείμενο πολλών αγωγών. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς εναντίον του.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης