Κέιτ Γουίνσλετ: Οι γυναίκες ομορφαίνουν όσο μεγαλώνουν

Κέιτ Γουίνσλετ: Οι γυναίκες ομορφαίνουν όσο μεγαλώνουν

Η ομορφιά είναι περισσότερο ένα συναίσθημα, παρά αυτό που βλέπουμε, πρόσθεσε η σταρ

winslet__1_
Η Κέιτ Γουίνσλετ πιστεύει ότι οι γυναίκες ομορφαίνουν όσο γερνούν.

«Οι γυναίκες γίνονται πιο όμορφες όσο μεγαλώνουν, σίγουρα», δήλωσε η 48χρονη πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» στο Harper's Bazaar UK. «Τα πρόσωπά μας γίνονται περισσότερο αυτό που είμαστε, κάθονται καλύτερα στην οστική μας δομή, έχουν περισσότερη ζωή, περισσότερη ιστορία», συνέχισε.

Η Γουίνσλετ δήλωσε, επίσης, ότι βρίσκει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στο πίσω μέρος των χεριών «απίστευτα όμορφες».

Αλλά η 48χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η αντίληψή της για την ομορφιά προέρχεται από μέσα της.

Κλείσιμο
«Έχω επίσης μάθει ότι είναι σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου από μέσα, όχι μόνο πώς τρως και φροντίζεις τον εαυτό σου από διατροφική άποψη, αλλά και πώς φροντίζεις τον εαυτό σου από άποψη ψυχικής ευεξίας, πώς αισθάνεσαι για τον εαυτό σου συναισθηματικά, σωματικά, τη θέση σου μέσα στον κόσμο, πώς περπατάς μέσα στον κόσμο, πώς ζεις με ακεραιότητα και ειλικρίνεια», είπε.
Η Γουίνσλετ εξήγησε ότι το πώς αισθάνονται οι άνθρωποι μέσα τους μπορεί να επηρεάσει άμεσα το πώς φαίνονται εξωτερικά.

«Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα έχουν σημασία και αυτά τα πράγματα βγαίνουν στην εμφάνισή μας και φυσικά στο πώς αισθανόμαστε», σημείωσε. «Η ομορφιά είναι περισσότερο ένα συναίσθημα, παρά αυτό που βλέπουμε».

Η ηθοποιός πιστεύει ότι με την πάροδο του χρόνου, η κοινωνία έχει γίνει πιο αποδεκτή για τον τρόπο που οι γυναίκες φαίνονται καθώς και για το πώς αισθάνονται.

«Όταν ξεκίνησα, δεν υπήρχε ο τρόπος να έχουν οι γυναίκες φωνή και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους», θυμήθηκε. «Σίγουρα δεν ήταν η περίπτωση να μπορείς ποτέ να επισημάνεις κάτι με το οποίο δεν αισθάνεσαι άνετα, γιατί αυτό θα θεωρούνταν ως παράπονο».

Η Γουίνσλετ σημείωσε ότι η αλλαγή στο Χόλιγουντ μετά το κίνημα #MeToo δημιούργησε περισσότερους ρόλους για ηθοποιούς όλων των ηλικιών.

«Υπάρχουν πολλές πολύ νέες ηθοποιοί που κάνουν απίστευτη δουλειά και νομίζω ότι όλα αυτά συμβάλλουν πραγματικά σε μια συναρπαστική βιομηχανία που είναι γεμάτη από ανθρώπους που ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τη φωνή τους και αυτό γίνεται πηγή έμπνευσης για τους άλλους», τόνισε.

«Τώρα, οι γυναίκες χρησιμοποιούν τη φωνή τους με έναν τρόπο που είναι αξιοσημείωτος, και έτσι έμαθα κι εγώ την αξία μου και πώς να χρησιμοποιώ τη φωνή μου», είπε στο τέλος η Γουίνσλετ.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπαίνουν εν ψυχρώ κι ανοίγουν το ταμείο» - Αποκαλυπτικοί διάλογοι για το κύκλωμα εκβιαστών της Μυκόνου

Βρέθηκε DNA του θείου της στα ρούχα της μικρής Ναρίν - Υπόνοιες για συγκάλυψη της τραγικής υπόθεσης


Η σιωπή Κασσελάκη μετά τη μομφή: Επανεκλογή του και μεγάλο ξεκαθάρισμα ζητούν οι Kasselistas, σενάρια και για νέο κόμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης