Ξανά στην Ελλάδα για διακοπές η Κλόντια Σίφερ - Αυτή τη φορά «εξερεύνησε» την Κορώνη

Η 54χρονη Γερμανίδα επιχειρηματίας και μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες

Η Κλόντια Σίφερ λατρεύει την Ελλάδα και δεν το κρύβει. Το διάσημο μοντέλο των 90's τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας και την διαφημίζει μέσω των social media της. Πέρσι έκανε διακοπές σε Σπέτσες, Αντίπαρο, Σαντορίνη και γιόρτασε τα 53α γενέθλια της στο Πόρτο Χέλι, ενώ φέτος επέλεξε να γνωρίσει και τη Μεσσηνία και συγκεκριμένα την Κορώνη.

Η 54χρονη Γερμανίδα επιχειρηματίας και μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, το μοναστήρι που βρίσκεται μέσα στο Κάστρο της περιοχής αλλά και από τα γραφικά σοκάκια της κωμόπολης.



«Εξερευνώντας», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανάρτησε.

Στις 26 Αυγούστου, μια ημέρα μετά τα γενέθλια της, το κορυφαίο μοντέλο μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει από ένα πολυτελές ακίνητο με θέα το γαλάζιο της θάλασσας.



«Η ελληνική πεταλούδα επέστρεψε φέτος για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα γλυκά μηνύματά σας» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κλόντια Σίφερ.

Δείτε φωτογραφίες



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, η φωνή του Darth Vader του Star Wars

Πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος ο Κασσελάκης, λέει η Νίνα Κασιμάτη - Να εκλέξουμε μαζί πρόεδρο και νέα Κεντρική Επιτροπή

Ξανά στην Ελλάδα για διακοπές η Κλόντια Σίφερ - Αυτή τη φορά «εξερεύνησε» την Κορώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr