Μάρκος Σεφερλής: Απάντησε με βίντεο στο οποίο ο Φώτης Σεργουλόπουλος σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι - «Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;»

Μάρκος Σεφερλής: Απάντησε με βίντεο στο οποίο ο Φώτης Σεργουλόπουλος σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι - «Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;»

Ο Μάρκος Σεφερλής υπενθύμισε και δεύτερο βίντεο του Φώτη Σεργουλόπουλου, στο οποίο σατίριζε τους Κυπρίους

seferlis-sergoulopoulos-arthroy
Με δύο νέα βίντεο του Φώτη Σεργουλόπουλου, στα οποία σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους έδωσε συνέχεια ο Μάρκος Σεφερλής στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον συνάδελφό του και παρουσιαστή της ΕΡΤ με αφορμή την κριτική που του άσκησε.

«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος "κοροϊδεύει" ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;» έγραψε στη λεζάντα του πρώτου βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.



«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος "κοροϊδεύει" τους Κύπριους! Οι Κύπριοι δεν στεναχωριούνταν τότε;» πρόσθεσε για το δεύτερο βίντεο ο Σεφερλής.



Οι απαντήσεις του Μάρκου Σεφερλή προς τον Φώτη Σεργουλόπουλο είχαν ξεκινήσει νωρίτερα με άλλο βίντεο, στο οποίο ο ίδιος τοποθετείται για την κριτική που του άσκησε, λέγοντας, μεταξύ άλλων, «τα πλατό δεν είναι αρένα για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου».



Ο γνωστός κωμικός έχει δεχτεί αντιδράσεις τις τελευταίες ημέρες για τη μεταμφίεσή του στο Nemo, το non-binary άτομο που κέρδισε τη Eurovision 2024, καθώς η παράστασή του στο Δελφινάριο θεωρήθηκε ομοφοβική.

«Το Δελφινάριο δεν είναι μία αρένα να βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους» ήταν η ατάκα Σεργουλόπουλου στον αέρα της εκπομπής του, «Πρωίαν σε είδον» που προκάλεσε την αντίδραση Σεφερλή.

Παρότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν κατονόμασε τον Μάρκο Σεφερλή στην τοποθέτησή του, ο κωμικός ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram αργότερα, υποστηρίζοντας ότι κάνει σάτιρα, κάτι που θα έπρεπε να ξέρει ο Φώτης Σεργουλόπουλος καθώς είναι και εκείνος ηθοποιός, τόνισε ότι αυτό που κάνει τόσα χρόνια το κάνει με μεγάλη επιτυχία και προέτρεψε τον παρουσιαστή να κάνει «τη δουλειά του».

Αρχικά, είπε: «Φώτης Σεργουλόπουλος: "Το Δελφινάριο δεν είναι αρένα για να πετάς ανθρώπους μέσα και να τους κατασπαράζουν τα θηρία". Προφανώς το είπε για μένα, γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Δελφινάριο και εμένα προσπαθούν να κατασπαράξουν τα θηρία όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Φώτη μου και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο, δεν είναι αρένα για να μπορέσεις εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις, επειδή δεν συμφωνούν με την άποψή σου».

Και πρόσθεσε: «Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα, αυτή τη σάτιρα που κάθε χρόνο έρχονται χιλιάδες θεατές και τη βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός, ξέρεις πώς γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι' αυτό, κάνε εσύ τη δουλίτσα σου να κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά, αυτή που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, την οποία βέβαια ποτέ δεν έχεις δει. Παρ’ όλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Ειδήσεις σήμερα:

Με 3 κόφτες οι φοροαπαλλαγές για τα κλειστά ακίνητα, με μεταβατική περίοδο το «πάγωμα» αδειών για νέα Airbnb

Νέα εποχή με Τεχνητή Νοημοσύνη ή μία από τα ίδια για το νέο iPhone; Δείτε τι ανακοίνωσε η Apple

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης