Τζένη Χειλουδάκη για τη νέα γενιά: Με έχετε μπερδέψει με τα δεκάδες φύλα σας, μην κυκλοφορείς με φουστανάκι, αλλά το μούσι κάγκελο

Τζένη Χειλουδάκη για τη νέα γενιά: Με έχετε μπερδέψει με τα δεκάδες φύλα σας, μην κυκλοφορείς με φουστανάκι, αλλά το μούσι κάγκελο

«Η πολύχρωμη κοινότητα θα πρέπει να αρχίσει να σέβεται πρώτη ώστε να κερδίσει τον σεβασμό» σημείωσε

xeil
Με μια μακροσκελή ανάρτηση τοποθετήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη για τη συζήτηση που εξελίσσεται σχετικά με τη συμπερίληψη γράφοντας «άλλο πράγμα η ορατότητα, η συμπερίληψη, ο σεβασμός στην οποία διαφορετικότητα στις σεξουαλικές επιλογές του καθενός και άλλο τα καραγκιοζιλικια η προστυχια η πρόκληση για την πρόκληση η δήθεν μόδα και η ελευθερία του επειδή μπορώ να τα κάνω όλα δίχως συνέπειες άρα ξεφτιλιζω και ξεφτιλιζομαι».

Η ίδια υποστηρίζει για την νέα γενιά ότι «με έχετε μπερδέψει. Με τους νεοφερτους όρους σας τα δεκάδες φύλα σας αλλά και τις συμπεριφορές σας. Άποψη μου λοιπόν και την καταθέτω δημόσια. Έγινες γυναίκα είσαι γυναίκα. Έγινες αγόρι είσαι αγόρι. Τέλος. Αισθάνεσαι γυναίκα και μου κυκλοφορείς με φουστανακι βάψιμο αλλά το μούσι κάγκελο και δίχως στήθος τραβά να βρεις έναν ψυχολόγο και μην γελοιοποιείς το είδωλο μου επειδή θες να κάνεις την πλάκα σου στα τικτοκ να προκαλέσεις να σε κουβεντιασουν η να μου βγεις στη Γιουροβίζιον».

Αφού αναφέρει, δε, ότι «έγινα γυναίκα γιατί λάτρεψα τις γυναίκες πρωτίστως την Μητέρα μου αισθανομουν γυναίκα και ήμουν από τις τυχερές που έμοιαζαν σαν γυναίκα» στη συνέχεια σημειώνει «έφτυσα αίμα εγώ και άλλες στα 80ς και 90ς όπως και προγενέστερες στα 60ς ώστε σήμερα να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ψηλά το κεφάλι πολλές και πολλοί σαν εσάς».

Με αφορμή, τέλος, τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων η Τζένη Χειλουδάκη σχολιάζει: «Αν αυτό ήταν συμπερίληψη τύφλα να έχουν τα τσίρκουλα. Τελικά να σας πω κάτι; Η πολύχρωμη κοινότητα θα πρέπει να αρχίσει να σέβεται πρώτη ώστε να κερδίσει τον σεβασμό».

Κλείσιμο
xeiludaki


Όλη η ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη

Καιρό τώρα θέλω να γράψω την άποψη μου ξέροντας ότι αρκετοί θα με μισήσουν και πιθανόν θα τους χάσω και από ιντερνετικούς φίλους. Μου είναι αδιάφορο διότι ποτέ δεν μασησα τα λόγια μου ούτε υποκρίθηκα. Ας με μισήσουν λοιπόν να τελειώνουμε.

Είναι άλλο πράγμα η ορατότητα η συμπερίληψη ο σεβασμός στην οποία διαφορετικότητα στις σεξουαλικές επιλογές του καθενός και άλλο τα καραγκιοζιλικια η προστυχια η πρόκληση για την πρόκληση η δήθεν μόδα και η ελευθερία του επειδή μπορώ να τα κάνω όλα δίχως συνέπειες άρα ξεφτιλιζω και ξεφτιλιζομαι.

Έγινα γυναίκα γιατί λάτρεψα τις γυναίκες πρωτίστως την Μητέρα μου αισθανομουν γυναίκα και ήμουν από τις τυχερές που έμοιαζαν σαν γυναίκα.

Εφτυσα αίμα εγώ και άλλες στα 80ς και 90ς όπως και προγενέστερες στα 60ς ώστε σήμερα να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ψηλά το κεφάλι πολλές και πολλοί σαν εσάς

Η νέα γενιά λίγο με έχετε μπερδέψει. Με τους νεοφερτους όρους σας τα δεκάδες φύλα σας αλλά και τις συμπεριφορές σας. Άποψη μου λοιπόν και την καταθέτω δημόσια. έγινες γυναίκα είσαι γυναίκα. Έγινες αγόρι είσαι αγόρι. Τέλος. Αισθάνεσαι γυναίκα και μου κυκλοφορείς με φουστανακι βάψιμο αλλά το μούσι κάγκελο και δίχως στήθος τραβά να βρεις έναν ψυχολόγο και μην γελοιοποιείς το είδωλο μου επειδή θες να κάνεις την πλάκα σου στα τικτοκ να προκαλέσεις να σε κουβεντιασουν η να μου βγεις στη Γιουροβίζιον.

Αυτά είχα να γράψω. Δεν θέλω ούτε ένα σχόλιο σε τούτο το ποστ μου θα διαγραφεί αμέσως.

Υστερόγραφο. Επιτέλους κάθησα και είδα την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι. Αν αυτό ήταν συμπερίληψη τύφλα να έχουν τα τσίρκουλα. Τελικά να σας πω κάτι; Η πολύχρωμη κοινότητα θα πρέπει να αρχίσει να σέβεται πρώτη ώστε να κερδίσει τον σεβασμό. Έχουν ξεφύγει τα πράγματα και μόνο κακό κάνουν κάποιες κάποιοι.

Με αγάπη και μόνο αγάπη και γνώση πια γιατί στο παρελθόν τα έκανα και εγώ τα λάθη μου Τζένη Χειλουδακη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σεφερλής απάντησε ξανά με βίντεο του Σεργουλόπουλου που σατίριζε τον Σαντικάι: Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;

Τι κερδίζουν οι τρίτεκνοι με τα μέτρα της ΔΕΘ - Αλλάζουν τα κριτήρια για τα επιδόματα που αυξάνονται

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης