Slash: Η θετή κόρη του άφησε σημειώματα για την οικογένειά της πριν αυτοκτονήσει

Η 25χρονη Lucy-Bleu Knight είχε ιστορικό μη διαγνωσμένης ψυχικής ασθένειας

Η 25χρονη θετή κόρη του Slash, Lucy-Bleu Knight, άφησε διάφορα σημειώματα για την οικογένειά της πριν αυτοκτονήσει στο Λος Άντζελες στις 19 Ιουλίου.

«Ένα πακέτο με σημειώματα βρέθηκε σε ένα πλαϊνό τραπέζι στο κύριο δωμάτιο», αναφέρεται σε έκθεση ιατροδικαστή που περιήλθε στην κατοχή της Post τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου. «Σύμφωνα με την οικογένεια, δεν είχε προηγούμενες απόπειρες αυτοκτονίας, αλλά είχε προηγούμενες τάσεις».

Η Knight είχε επίσης «ιστορικό μη διαγνωσμένης ψυχικής ασθένειας», με την οικογένειά της να δηλώνει ότι «ήταν παρανοϊκή και είχε παραισθήσεις», σύμφωνα με την έκθεση.
Το 2024, νοσηλεύτηκε δύο φορές με κράτηση 5150, που σημαίνει ότι ένας ενήλικας που αντιμετωπίζει κρίση ψυχικής υγείας κρατείται ακούσια για 72 ώρες, σύμφωνα με την Υπηρεσία Υγείας της Orange County.

Σύμφωνα με την έκθεση, το πτώμα της Knight ανασύρθηκε από το μπάνιο του Airbnb στο Λος Άντζελες, το οποίο είχε κλείσει για τέσσερις ημέρες. Ήταν προγραμματισμένο να κάνει check out στις 15 Ιουλίου. Ο διαχειριστής του ακινήτου προσπάθησε να στείλει μήνυμα στη Knight πολλές φορές και «δεν μπόρεσε να μπει από την μπροστινή πόρτα» του σπιτιού πριν καλέσει την άμεση δράση.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στις 19 Ιουλίου, «παρατήρησαν αντίσταση που περιέγραψαν ως “αναρρόφηση” όταν άνοιξαν την μπροστινή πόρτα του δωματίου».

«Κατά το άνοιγμα της κλειδωμένης πόρτας, οι αστυνομικοί παρατήρησαν μια χειρόγραφη πινακίδα που προφανώς προοριζόταν για τις πρώτες βοήθειες και προειδοποιούσε για τοξικά αέρια», συνεχίζει η έκθεση. «Μια χημική οσμή εντοπίστηκε επίσης από τους αξιωματικούς, οι οποίοι έφυγαν αμέσως από την κατοικία και κάλεσαν βοήθεια».

Στον τόπο του συμβάντος, η μονάδα επικίνδυνων υλικών της Πυροσβεστικής ανέκτησε θανατηφόρες δόσεις θειικού οξέος, υδροχλωρικού οξέος, υδροξείδιου και θειοθειικού νατρίου.

Στο πορτοφόλι της Knight βρέθηκαν επίσης αντικαταθλιπτικά. Η αιτία θανάτου της Knight προσδιορίστηκε ως τοξικότητα από υδρόθειο. Το εύφλεκτο αέριο μπορεί να αποβεί μοιραίο όταν ένα άτομο εκτίθεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Με 3 κόφτες οι φοροαπαλλαγές για τα κλειστά ακίνητα, με μεταβατική περίοδο το «πάγωμα» αδειών για νέα Airbnb

Νέα εποχή με Τεχνητή Νοημοσύνη ή μία από τα ίδια για το νέο iPhone; Δείτε τι ανακοίνωσε η Apple

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr