Νικολέττα Ράλλη: Η αντίδραση σε σεξιστικό σχόλιο παντρεμένου άντρα με παιδιά - «Η γυναίκα σου ξέρει τι στέλνεις;» αναρωτήθηκε

Η παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με αρνητικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα

Η Νικολέττα Ράλλη αντέδρασε σε σεξιστικά και εν γένει αρνητικά σχόλια που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια προχώρησε με αναρτήσεις της στο Instagram να περιγράψει όσα της γράφουν διάφορα άτομα στο διαδίκτυο, ενώ εστίασε σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που έλαβε από παντρεμένο άντρα με τρία παιδιά και αποκάλυψε τον μεταξύ τους σύντομο διάλογο.

Αρχικά, ανέφερε: «Όσοι με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια στα social media, ξέρετε ότι δεν τοποθετούμε σχεδόν ποτέ δημοσίως για αρνητικά σχόλια ή σεξιστικά σχόλια ή και αρνητικές κριτικές που μπορεί να έχω δεχτεί, είτε δημόσια στο προφίλ μου είτε ιδιωτικά σε dm. Αρχικά γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και δεύτερον γιατί πραγματικά και με όλο μου το είναι χ**ηκα. Ωστόσο έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι… Προφανώς και δεν θα με ενοχλήσουν τα δεκάδες κομπλιμέντα που θα λάβω καθημερινά από άντρες και γυναίκες, προφανώς και θα φάει μπλοκ όποιος μου στείλει φωτογραφία το πουλί του, αλλά αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ και δεν πρόκειται να το δεχτώ είναι το χυδαίο και σεξιστικό πέσιμο/κράξιμο, έχοντας μάλιστα για profile pic εσένα πα****ρα με το παιδί σου! (Ακολουθεί screenshot)».

Συνεχίζοντας, μοιράστηκε τον τρόπο που αντιμετώπισε το εν λόγω άτομο, γράφοντας: «Αγαπημένοι μου followers, (και ναι απευθύνομαι σε όλους σας, γιατί ποτέ μα ποτέ, άτομο που με ακολουθεί δεν εκφράστηκε αρνητικά με τέτοιον τρόπο στο άτομό μου!). Όταν κάποιος σας παρενοχλεί ή προσβάλλει σας έχω τον τρόπο όχι απλά να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, αλλά πολύ πιθανόν να βάλει και τα κλάματα! Σημείωση: το προφίλ είναι κλειδωμένο και αληθινό. Και η profile pic είναι με ένα από τα τρία του παιδιά. Ακολουθεί η λύση στο πρόβλημα (Μα εγώ που ξέρω ότι έχει τρία παιδιά)».

Τέλος, κλείνοντας την ανάρτηση έγραψε: «Εάν θέλετε και εσείς φίλοι μου να σας δείξω τον τρόπο να βλέπετε υλικό από κλειδωμένο προφίλ και να μάθετε την πλήρη οικογενειακή κατάσταση του εκάστοτε πα**α ή πα***ως dm me. Δεν θα απαντήσω σε εν δυνάμει stalkers. Η φωτογραφία με την γλυκύτατη σύζυγο και τα τρία κουκλιά παιδιά έχει υποστεί blur. Σας φιλώ».

Δείτε τις αναρτήσεις


Ειδήσεις σήμερα:

Με 3 κόφτες οι φοροαπαλλαγές για τα κλειστά ακίνητα, με μεταβατική περίοδο το «πάγωμα» αδειών για νέα Airbnb

Νέα εποχή με Τεχνητή Νοημοσύνη ή μία από τα ίδια για το νέο iPhone; Δείτε τι ανακοίνωσε η Apple

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr