Τζένιφερ Λόπεζ: Απόλαυσε τον χρόνο που πέρασε με τον Ματ Ντέιμον στο Φεστιβάλ του Τορόντο εν μέσω του χωρισμού της

Η τραγουδίστρια και ο στενός φίλος του Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν να συζητούν και να κρατούν ο ένας τα χέρια του άλλου

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ματ Ντέιμον παραμένουν καλοί φίλοι εν μέσω του διαζυγίου της με τον Μπεν Άφλεκ.

Αφού πόζαραν για φωτογραφίες μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας, «Unstoppable» την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η τραγουδίστρια είναι «πολύ κοντά με τον Ματ» και «απολαμβάνει να περνάει χρόνο» μαζί του.

Οι δύο φίλοι εθεάθησαν σε ένα afterparty μετά την πρεμιέρα του νέου τους έργου να συζητούν «βαθιά» και να κρατάνε ο ένας τα χέρια του άλλου, όπως δήλωσε προηγουμένως πηγή στο PEOPLE. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός συνομίλησαν για πάνω από 20 λεπτά στο πάρτι.
Η πηγή είπε στο PEOPLE ότι η Λόπεζ καθόταν σε ένα τραπέζι έξω με τη σύζυγο του ηθοποιού Λουτσιάνα Ντέιμον και τον συμπρωταγωνιστή Ντον Τσιντλ, όταν ο Ντέιμον τους συνάντησε.

«Η Τζεν και ο Ματ άρχισαν να μιλούν και είχαν μια μεγάλη, βαθιά συζήτηση», σημείωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι οι δύο φίλοι γελούσαν και μιλούσαν πιο σοβαρά, ενώ για αρκετά λεπτά, έπιαναν ο ένας τα χέρια του άλλου καθώς συνομιλούσαν.
Ο Άφλεκ, ο οποίος είναι συμπαραγωγός στο «Unstoppable», ήταν εμφανώς απών. Παραγωγός της ταινίας ήταν η εταιρεία παραγωγής του Άφλεκ και του Ντέιμον, «Artists Equity».

Το νέο δράμα ακολουθεί την πραγματική ιστορία του παλαιστή Άντονι Ρομπλς, ο οποίος γεννήθηκε με ένα πόδι και τελικά κέρδισε ένα εθνικό πρωτάθλημα NCAA το 2011. Η Λόπεζ υποδύεται τη μητέρα του Ρομπλς, Τζούντι, στην ταινία. Κέρδισε ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο TIFF.

Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Με 3 κόφτες οι φοροαπαλλαγές για τα κλειστά ακίνητα, με μεταβατική περίοδο το «πάγωμα» αδειών για νέα Airbnb

Νέα εποχή με Τεχνητή Νοημοσύνη ή μία από τα ίδια για το νέο iPhone; Δείτε τι ανακοίνωσε η Apple

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr