Σελίν Ντιόν: To άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Σελίν Ντιόν: To άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής έναρξης

celine-dione-xr
Το άγνωστο παρασκήνιο από την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι που συγκίνησε όλο τον πλανήτη, αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομά Ζολί.

Celine Dion en la Ceremonia de Apertura de Paris 2024 🎤✨


Όπως είπε οι πρόβες για την εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και την ερμηνεία του «Hymne à L'Amour» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ, πραγματοποιήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της παραμονής της τελετής έναρξης.

Κλείσιμο
«Όταν έφτασε της παρουσιάσαμε δύο επιλογές χώρου για την εμφάνισή της. Η πρώτη ήταν στο Τροκαντερό» είπε ο Ζολί με την Σελίν Ντίον να είναι κατηγορηματική.

«Θα προσπαθήω αλλά εγώ θα τραγουδήσω εκεί πάνω ανεξάρτητα του αν θα φυσάει, θα χιονίζει ή θα βρεχει. Εγώ θα τραγουδήσω στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Αυτή ήταν η αρχική σου ιδεά και είναι το όνειρο μου εδώ και παρά πολύ καιρό» ήταν η απάντηση που έδωσε η Καναδή τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τον Ζολί «το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της. Αυτό που είδατε είναι μια σιδηρά κυρία πάνω σε μια δεύτερη "σιδηρά κυρία" όπως ο Πύργος του Άιφελ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σεφερλής απάντησε ξανά με βίντεο του Σεργουλόπουλου που σατίριζε τον Σαντικάι: Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;

Τι κερδίζουν οι τρίτεκνοι με τα μέτρα της ΔΕΘ - Αλλάζουν τα κριτήρια για τα επιδόματα που αυξάνονται

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης