Μπλέικ Λάιβλι: Η ηθοποιός έχει αναστατωθεί με όσα έχουν συμβεί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «It Ends With Us», Τζάστιν Μπαλντόνι

Εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφορούν δημοσιεύματα για την κόντρα μεταξύ των δύο ηθοποιών

Η Μπλέικ Λάιβλι αιφνιδιάστηκε από όλο το δράμα που περιτριγυρίζει τη νέα της ταινία «It Ends With Us» και αφορά στον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη Τζάστιν Μπαλντόνι.

Η υποτιθέμενη ρήξη μεταξύ των συμπρωταγωνιστών συνέβη μετά την παραγωγή της ταινίας, καθώς είχαν διαφορετικές απόψεις για το τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο σκηνοθέτης και συμπρωταγωνιστής της Λάιβλι την έκανε να αισθανθεί άβολα με το σώμα της, ενώ μέλη του καστ είχαν αναφέρει πως επικρατούσε αμηχανία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Ενώ η Λάιβλι και ο Μπαλντόνι δεν έχουν μιλήσει δημοσίως για τη φημολογούμενη διαμάχη τους, το Variety επιβεβαίωσε ότι η ένταση μεταξύ τους είναι αληθινή. Μια νέα αναφορά από το People αποκαλύπτει επίσης ότι η Λάιβλι είναι «έκπληκτη και αναστατωμένη» για το πώς έχει εξελιχθεί η όλη κατάσταση. Αρχικά η 37χρονη ηθοποιός σύμφωνα με το άρθρο, ένιωσε πολύ ευάλωτη. Κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας, «δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην βρέθηκε στις ειδήσεις με αρνητικό τρόπο», ανέφερε πηγή, προσθέτοντας ότι δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δράματα. Η Λάιβλι λέγεται ότι ήταν «αρκετά έκπληκτη με τις αντιδράσεις και το δράμα» και η κατάσταση «της φάνηκε εκτός ελέγχου». Όμως, όσα έχουν συμβεί, δεν την αποθαρρύνουν από το να εξερευνήσει νέα projects, με την πηγή να προσθέτει ότι «απολαμβάνει να δουλεύει και θα συνεχίσει να προωθεί έργα για τα οποία είναι ενθουσιασμένη».
Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι στα γυρίσματα του «It Ends With Us» - Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Οι θαυμαστές του «It Ends With Us» πάντως, συνεχίζουν να στηρίζουν τον Τζάστιν Μπαλντόνι για τη συμπεριφορά που έχει κρατήσει έως τώρα, καθώς δεν έχει μιλήσει με άσχημο τρόπο για τη συμπρωταγωνίστριά του και παραμένει ευγενής με όλη την ομάδα.

Οι πρώτες φήμες για την κακή σχέση των δύο ηθοποιών ξεκίνησαν, όταν οι χρήστες των social media παρατήρησαν ότι η Λάιβλι και ο Μπαλντόνι δεν πόζαραν ποτέ μαζί στο κόκκινο χαλί. Την ίδια στιγμή, διαπίστωσαν πως αν και ο Μπαλντόνι ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλο το καστ της ταινίας αλλά και τη συγγραφέα, Κολίν Χούβερ, εκείνοι δεν τον ακολουθούν.
Αργότερα, το The Hollywood Reporter επιβεβαίωσε στις αρχές Αυγούστου ότι η ρήξη μεταξύ της Λάιβλι, η οποία διετέλεσε και παραγωγός της ταινίας και του Μπαλντόνι ήταν πραγματική.

Σε αντίθεση με πολλά έργα όπου η κόντρα μεταξύ των ηθοποιών, είθισται να επηρεάζει το box office, το «It Ends With Us» αναδείχθηκε σε μία ακόμα εισπρακτική επιτυχία, παρά τις ανάμεικτες κριτικές των κριτικών. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Κολίν Χούβερ του 2016, το οποίο γνώρισε τεράστια δημοτικότητα, εξαιτίας της ανόδου της κοινότητας «BookTok» του TikTok. Το φιλμ έχει γίνει τεράστια επιτυχία, καθώς έκανε πρεμιέρα στις αρχές Αυγούστου με περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια - τα διπλάσια από τα προβλεπόμενα έσοδα. Στη συνέχεια κέρδισε 141,3 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά και 309,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, από έναν προϋπολογισμό μόλις 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
Ωστόσο, οι προοπτικές για ένα σίκουελ- το οποίο πιθανότατα θα βασιστεί στο επόμενο μυθιστόρημα της Χούβερ του 2022 «It Starts With Us» - δεν είναι τόσο καλές. «Πρόκειται για αχαρτογράφητο έδαφος και κανείς δεν έχει ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα σίκουελ. Πιθανότατα δεν υπάρχει κόσμος όπου αυτοί οι δύο θα συνεργαστούν ξανά», δήλωσε μια πηγή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρομά οι δράστες κλοπής 350.000 ευρώ από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Στα κεντρικά και βόρεια μετατοπίζεται η κακοκαιρία - Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες, λέει ο Μαρουσάκης


Κάμαλα Χάρις εναντίον Ντόναλντ Τραμπ: Το πρώτο debate κρίνει τις εντυπώσεις στην τελική κούρσα για την προεδρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr