Άνα ντε Άρμας για την ταινία Ballerina: Είναι επικίνδυνη και σέξι

Άνα ντε Άρμας για την ταινία Ballerina: Είναι επικίνδυνη και σέξι

Όσα δήλωσε η ηθοποιός για το πολυαναμενόμενο spin-off του John Wick με τίτλο «Ballerina»

de_armas
Το πολυαναμενόμενο spin-off του «John Wick», με τίτλο «Ballerina», μπορεί να καθυστέρησε λόγω επαναληπτικών γυρισμάτων, αλλά η πρωταγωνίστρια Άνα ντε Άρμας είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και τόνισε πως το καινούριο φιλμ είναι «επικίνδυνο και σέξι».

Πρόσφατα μίλησε για την επερχόμενη ταινία δράσης στο Collider, ενώ παρευρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για να προωθήσει το νέο της ιστορικό δράμα, «Eden».

Όπως οι φαν του John Wick, έτσι και η ντε Άρμας θορυβήθηκε όταν άκουσε ότι η ταινία χρειάζεται επαναληπτικά γυρίσματα: «Κάθε φορά που λένε ότι έχεις επαναληπτικά γυρίσματα, δεν είναι καλό. Δεν αισθάνεσαι καλά με αυτό».
Κλείσιμο
Έχει όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στο νέο υλικό, το οποίο ανέλαβε σε μεγάλο βαθμό ο παραγωγός της ταινίας και μετρ της δράσης, Τσαντ Σταχέλσκι. «Θεέ μου, λατρεύω τον Τσαντ», δήλωσε η 36χρονη σταρ. Συνέχισε, λέγοντας: «Όλα όσα κάναμε σε αυτά τα γυρίσματα ήταν απαραίτητα. Έχουμε καταπληκτικό υλικό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ένα τρέιλερ θα βγει σύντομα, μου είπαν. Το είδα και είναι πανέμορφο. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό. Είναι πραγματικά συναρπαστικό. Είναι επικίνδυνο, είναι σέξι, είναι πολύ John Wick. Νομίζω ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί. Είμαι προκατειλημμένη. Φυσικά, μου αρέσει η ταινία, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ ωραία. Θα είναι καταπληκτική».

Τα νέα γυρίσματα για το «Ballerina» ώθησαν την ντε Αρμάς να επιστρέψει στη δράση, αφού βρισκόταν σε μια διαφορετική νοοτροπία για την «Eden». «Τελείωνα το "Eden" και ξεκινήσαμε τα επαναληπτικά γυρίσματα περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, οπότε ήταν μεγάλη αλλαγή ψυχικά και σωματικά για να επιστρέψω σε αυτό», εξήγησε.

Ο σκηνοθέτης του «Eden», Ρον Χάουαρντ, σημειώνει ότι η ντε Αρμάς έκανε εκπαίδευση στη μάχη, ενώ εξακολουθούσε να δουλεύει στην ταινία του, κάτι που η ντε Άρμας περιγράφει ως «μια δύσκολη αλλαγή, αλλά ήταν υπέροχο».
shutterstock_2275546117__1_

Τι γνωρίζουμε για το «Ballerina»
Στην ταινία «Ballerina» η ντε Αρμάς θα υποδυθεί τη Ρούνεϊ, μια μπαλαρίνα/δολοφόνο που κυνηγάει τους δολοφόνους της οικογένειάς της. Η ταινία θα διαδραματίζεται μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης ταινίας «John Wick» και θα περιλαμβάνει μια σειρά από βασικά μέλη του Wick που θα επαναλάβουν τους ρόλους τους, όπως ο Κιάνου Ριβς ως John Wick, η Αντζέλικα Χιούστον ως η Σκηνοθέτις, ο Ίαν ΜακΣέιν ως Γουίνστον Σκοτ και ο αείμνηστος Λανς Ρέντικ, που κάνει την τελευταία του εμφάνιση στην οθόνη.

Το «Ballerina» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου 2025.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ρομά οι δράστες κλοπής 350.000 ευρώ από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Στα κεντρικά και βόρεια μετατοπίζεται η κακοκαιρία - Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες, λέει ο Μαρουσάκης


Κάμαλα Χάρις εναντίον Ντόναλντ Τραμπ: Το πρώτο debate κρίνει τις εντυπώσεις στην τελική κούρσα για την προεδρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης