Τηλεόραση: Πρεμιέρες, τρέιλερ και εκπλήξεις - Όλα όσα έρχονται στη μικρή οθόνη, η «μητέρα των μαχών» στην πρωινή ζώνη

Φωτογραφίες, χαμόγελα, ευχάριστο κλίμα και μεγάλες προσδοκίες λίγο πριν την πρώτη μεγάλη εκκίνηση στην ψυχαγωγία των καναλιών - Ποιοι κάνουν... ποδαρικό και όλα όσα θα δούμε στα κανάλια από αυτήν την Παρασκευή

Τέλος χρόνου αναμονής για την ψυχαγωγία η οποία άρχισε δειλά δειλά από την ΕΡΤ και συνεχίζει ορμητικά από τα ιδιωτικά κανάλια να καταλαμβάνει ένα χώρο που πλέον «κούρασε» και «κουράστηκε» από την μανία των επαναλήψεων. Από αυτή κιόλας την εβδομάδα θα γίνουν πρεμιέρες παιχνιδιών και ριάλιτι, για να ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες τα πρωινά ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και οι σειρές.

Η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση τα τρέιλερ της μυθοπλασίας, όλα τα υπόλοιπα μάλλον κινήθηκαν στην σφαίρα του αμήχανου και του κλισέ αφήνοντας το κοινό παγερά αδιάφορο για τις υποσχέσεις και τα χαμόγελα που μοιράζονται απλόχερα αυτή την περίοδο. Ολοι ξέρουν πώς θα κυλήσει η τηλεοπτική σεζόν, ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι διακαναλικοί καβγάδες, οι αστείες μονομαχίες των αποκλειστικών και φυσικά η συνθήκη «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα αλλά μόνο μπροστά στις κάμερες».

Ποδαρικό στη σεζόν με παιχνίδια και ριάλιτι θα κάνει πρώτος ο ΣΚΑΪ. Από αυτή την Παρασκευή εκτάκτως επιστρέφει στην οθόνη το «My style rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου και επιτροπή αποτελούμενη από τους Ελενα Χριστοπούλου, Στέλιο Κουδουνάρη και Γιώργο Καράβα. Το βράδυ της Παρασκευή και του Σαββάτου στις 21.00 θα προβληθούν δύο επεισόδια bootcamp και από Δευτέρα η εκπομπή παίρνει την θέση της στο καθημερινό πρόγραμμα στις 16.30.

Το βράδυ της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του πιο διάσημου ριάλιτι, του «Survivor» στις 21.00 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Το ριάλιτι επιβίωσης κάνει την ανατροπή και, για πρώτη φορά στα χρονικά, προβάλλεται στο α’ μισό της σεζόν.


Από την Τρίτη θα προβάλλεται στις 22.15, αμέσως μετά το «Tempting Fortune», το οποίο θα παρουσιάσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ξεκινά το τηλεοπτικό ταξίδι του στις 21.00 από 17/9. 
Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με τους παίκτες να έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους από το λιμάνι Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα έχοντας στις αποσκευές τους αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενθουσιασμό αλλά και άγνοια γι’ αυτό που τους περιμένει. Κάθε μέρα πρέπει να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα σε δύσβατες διαδρομές και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι παγίδες και οι πειρασμοί είναι πολλοί και αρκετοί από τους παίκτες έχουν ήδη μπει στο δίλημμα να «αγοράσουν» κάποιους από αυτούς.

Στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από Δευτέρα επιστρέφει και το παιχνίδι μαγειρικής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική τους» με τους Μάρκο Σεφερλή και Εκτορα Μποτρίνι, με ώρα προβολής στις 15.00.

Τέλος, στις 18.45, από Δευτέρα ως Παρασκευή ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο οικοδεσπότης του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «Still Standing» το οποίο φέτος θα δίνει πάσα στο δελτίο ειδήσεων.


Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην αρένα του ανταγωνισμού των ριάλιτι και όχι μόνο θα μπει και η «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο Star. Πρόκειται για το δεύτερο ριάλιτι της σεζόν και θα έχει ενδιαφέρον η αναμέτρηση με το «Survivor».

Η μητέρα των μαχών στην παρούσα φάση θα είναι η πρωινή ζώνη στην οποία θα κόψουν το νήμα έξι εκπομπές. Στον Alpha νωρίς το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τις 7.45 συνεχίζει με το «Happy Day» και σταθερή ομάδα συνεργατών αποτελούμενη από τους Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά. Ακολουθεί στις 10 η «Σούπερ Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου και στο πλάι της τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο.
Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει και το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη για 34η χρονιά. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Ακολουθεί στις 9.50 το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τους Φωτεινή Πετρογιάννη, Τάσο Τεργιάκη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Ελένη Βουλγαράκη, Αρια Καλύβα και τον Βαγγέλη Περρή στον σχολιασμό.

Πρεμιέρα για την Φαίη Σκορδά στο Mega η οποία επιστρέφει στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Buongiorno» στις 9.20. Η παρέα της παρουσιάστριας αποτελείται από τους Ανδρέα Μικρούτσικο, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Νάνσυ Νικολαΐδου και Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Στο Star η παρέα του «Breakfast@Star» παραμένει αναλλοίωτη με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στην παρουσίαση και τους Μαίρη Αργυριάδου, Κωνσταντίνο Ντάφλο και Λιλή Πυράκη στο πάνελ των συνεργατών.

Στο OPEN συνεχίζει την πορεία της στην πρωινή ζώνη η Ελένη Τσολάκη με το «Πρωινό Σουσού» στις 10 και ανανεωμένη ομάδα συνεργατών. Μαζί της θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.



Με αυτά προς το παρόν στην φαρέτρα τους, οι σταθμοί υπολογίζουν σε μία πώτη δυνατή αναμέτρηση. Εν αναμονή των νέων σειρών και των σόου της βραδινής ζώνης από 23 Σεπτεμβρίου…


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Atena τις επόμενες ώρες

Σταματοπούλου: Άργησα να μιλήσω στο σχολείο και δεχόμουν bullying, μέχρι και ξυλοδαρμό


Πυροβόλησαν χρυσοχόο εν μέση οδώ στο Αιγάλεω και του άρπαξαν τσάντα με τιμαλφή





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr