Diddy: 100 εκατ. δολάρια του ζήτησε ο δικαστής για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε άντρα το 1997

Diddy: 100 εκατ. δολάρια του ζήτησε ο δικαστής για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε άντρα το 1997

Ο Ντέρικ Λι Καρντέλο-Σμιθ που σήμερα είναι κρατούμενος σε φυλακή, ισχυρίζεται ότι ο ράπερ του χορήγησε ναρκωτικά και τον βίασε

diddy
Ο Diddy δέχτηκε τις πρώτες συνέπειες από τις πράξεις που τον έχουν οδηγήσει στα δικαστήρια, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν να κάνουν με σεξουαλικές επιθέσεις και ναρκωτικά.

Το ΤΜΖ μετέφερε την είδηση ότι ο αρμόδιος για μία από τις υποθέσεις εναντίον του δικαστής, τον υποχρεώνει να πληρώσει 100 εκατ. δολάρια. Ο Ντέρικ Λι Καρντέλο-Σμιθ που σήμερα είναι κρατούμενος, ισχυρίστηκε στην αγωγή του, ότι ο ράπερ Σον Κομπς (Diddy) τον «πότισε» χωρίς τη συγκατάθεσή του με ναρκωτικά και του επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα πάρτι στο Ντιτρόιτ, το 1997.

Κλείσιμο
«Δεν είναι σαφές αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής, αλλά αυτό δεν εξετάστηκε από τον δικαστή» αναφέρει το TMZ.

Ο κατήγορος αναφέρει στην αγωγή του ότι οι δυο τους έπιναν και κάπνιζαν χασίς στο πάρτι και λίγο μετά έβγαλαν τα ρούχα τους παρουσία κι άλλων, κυρίως γυναικών. Ο Καρτνέλο-Σμιθ λέει ότι περνούσε χρόνο με μια γυναίκα, όταν ένιωσε ένα ανδρικό χέρι στον αριστερό του γλουτό. Ήταν ο Diddy που λίγο αργότερα του πρόσφερε ένα ποτό, το οποίο περιείχε ουσίες με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ώρες αργότερα, ο Καρντέλο-Σμιθ ισχυρίζεται ότι ξύπνησε και είδε τον Diddy να κάνει σεξ με μια γυναίκα. «Με κοίταξε και μου είπε "το έκανα και σε σένα αυτό"» αναφέρει.

Η φυλακισμένος άντρας μήνυσε τον ράπερ για 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά σύμφωνα με νομικά έγγραφα, ο Diddy δεν απάντησε στην αγωγή. Η ακρόαση για την έκδοση ερήμην απόφασης ορίστηκε για τη Δευτέρα, αλλά ο Diddy δεν έχει ανταποκριθεί σε τίποτα. Έτσι, ο δικαστής έδωσε στον Καρντέλο-Σμιθ αυτό που ήθελε, 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το βίντεο που ξυλοκοπά την πρώην του
Η παραπάνω απόφαση ήρθε μερικούς μήνες μετά τη δημοσίευση βίντεο, που δείχνει την επίθεση του ράπερ εις βάρος της πρώην συντρόφου του. Το κλιπ προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και χρονολογείται στο 2016. Το κλιπ δείχνει τον Sean «Diddy» Combs να αρπάζει, να σπρώχνει, να σέρνει και να κλωτσάει την τότε κοπέλα του, Cassie Ventura. Το βίντεο δημοσίευσε το CNN και όπως επισημαίνει, είναι από τον καβγά που είχε το ζευγάρι τότε και ταιριάζει με τους ισχυρισμούς της αγωγής που κατατέθηκε από την Ventura τον Νοέμβριο. 

Το σκληρό βίντεο με την επίθεση:

Surveillance Video: Diddy Seen Assaulting Cassie Ventura in 2016

Ειδήσεις σήμερα:

Έως το τέλος του έτους τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία – Τι συζήτησαν σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Μις Λίβανος: Παντρεύτηκε στην Ελλάδα - Στο ΟΑΚΑ η δεξίωση

Κακοκαιρία Atena: Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης