Σελίν Ντιόν: Ετοιμάζεται να τραγουδήσει και στη Eurovision, γράφει η Daily Mail

Η τραγουδίστρια λέγεται ότι μπορεί να εμφανιστεί στην Ελβετία, που είχε εκπροσωπήσει όταν κέρδισε τον διαγωνισμό το 1988

Η Σελίν Ντιόν δεν σκοπεύει να «χαθεί» ξανά από το προσκήνιο, αφού μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, φημολογείται ότι θα εμφανιστεί και στη Eurovision 2025.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Ντιόν «λέγεται ότι θα κάνει την επιστροφή της στον διαγωνισμό τραγουδιού στην Ελβετία, τη χώρα που εκπροσώπησε στον διαγωνισμό του 1988 και με το Ne Partez Pas San Moi».

Ύστερα από την ερμηνεία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Ιούλιο, πληθαίνουν οι εικασίες για μια εμφάνιση, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, ούτε από τη διοργάνωση, ούτε και από τους εκπροσώπους της Σελίν Ντιόν. Η τραγουδίστρια απείχε για καιρό από τη μουσική, δίνοντας τη δική της μάχη με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Η συμμετοχή της Ντιόν στον διαγωνισμό τραγουδιού το 1988 αποτέλεσε κομβική στιγμή στην καριέρα της. Εκπροσώπησε την Ελβετία με το τραγούδι «Ne partez pas sans moi» (Μη φύγεις χωρίς εμένα), μια δυναμική μπαλάντα. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας στις 30 Απριλίου 1988. Η εμφάνισή της  καθήλωσε τόσο το κοινό όσο και τις κριτικές επιτροπές. Κέρδισε, εξασφαλίζοντας 137 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νίκη αυτή όχι μόνο έφερε στην Ελβετία τη δεύτερη νίκη της στην ιστορία της Eurovision, αλλά και εγκαινίασε τη διεθνή καριέρα της Ντιόν, ιδίως στην Ευρώπη.



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Atena: Προειδοποιητικό «112» για Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου

Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος - Το κόψιμο της γλώσσας, προβληματίζει τις Αρχές

Θεσσαλονίκη: «Η νταντά με κατήγγειλε για να με εκδικηθεί», λέει η 36χρονη που καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό του βρέφους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr