Κιμ Καρντάσιαν: Από τότε που ο γιος μου άνοιξε κανάλι στο YouTube ήρθε πιο κοντά με την αδερφή του

Κιμ Καρντάσιαν: Από τότε που ο γιος μου άνοιξε κανάλι στο YouTube ήρθε πιο κοντά με την αδερφή του

Το συμβόλαιο που είχε.. υπογράψει με τον 8χρονο Σεντ

kimkardasianpaidia
Πριν μερικές μέρες, η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας μέρος του... συμβολαίου, όπως έγραψε, με το οποίο επιτρέπει στον γιο της να ανοίξει κανάλι στο YouTube.

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, η τηλεπερσόνα ανέφερε ότι είχε ενδοιασμούς και στην αρχή δεν ήθελε να το κάνει, αλλά και το γεγονός ότι είναι κάτι που την κουράζει, μιας και πρέπει να εγκρίνει η ίδια τα βίντεο που θα «ανεβάζει» ο 8χρονος. Ωστόσο, από τότε που ο Σεντ Γουέστ άνοιξε κανάλι στην πλατφόρμα, η Καρντάσιαν παρατήρησε ότι ήρθε πιο κοντά με τη μεγαλύτερη αδερφή του, Νορθ.
458156757_18642452209060659_4845318007070186673_n

«Θα πω ότι έχει φέρει αυτόν και τη Νορθ πιο κοντά. Επειδή βιντεοσκοπεί το περιεχόμενό του και τον βάζει να κάνει προκλήσεις. Στην πραγματικότητα είναι μια ευλογία με άλλα λόγια» είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Το... συμβόλαιο με τον 8χρονο Σεντ
Το κείμενο που φαίνεται στη φωτογραφία την οποία ανέβασε σε story, δείχνει τους όρους της τηλεπερσόνας, ώστε ο 8χρονος να δημιουργήσει το κανάλι.

Μεταξύ άλλων, γράφει: «Εγώ, ο Σεντ Γουέστ, συμφωνώ να ακολουθήσω τους κανόνες της μητέρας μου προκειμένου να έχω κανάλι στο YouTube. Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάζω [οποιαδήποτε] προσωπική οικογενειακή πληροφορία. Δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπώ προσωπικές πληροφορίες. Δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπώ ενώ η αδερφή μου, Νορθ, ηχογραφεί μουσική. Πρέπει να δείχνω στη μαμά μου ή στον κηδεμόνα μου όλα τα βίντεο πριν τα δημοσιεύσω. Δίνω την άδεια σε οποιονδήποτε ενήλικα αν η μαμά πει να διαγράψει το βίντεο μου για οποιονδήποτε λόγο. Αν δεν ακούσω όλους τους κανόνες, η μαμά μου μπορεί να κάνει τη σελίδα μου ιδιωτική ή να διαγράψει τον λογαριασμό μου».

Το story της Κιμ Καρντάσιαν
Κλείσιμο
κιμ22_2


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Atena: Προειδοποιητικό «112» για Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου

Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος - Το κόψιμο της γλώσσας, προβληματίζει τις Αρχές

Θεσσαλονίκη: «Η νταντά με κατήγγειλε για να με εκδικηθεί», λέει η 36χρονη που καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό του βρέφους της


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης