Τζο Τζόνας - Σόφι Τέρνερ: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους

Κατέληξαν σε συμβιβασμό παρά την επεισοδιακή χρονιά που είχαν

Ο Τζο Τζόνας και της Σόφι Τέρνερ οριστικοποίησαν τον χωρισμό τους και επίσημα, με το διαζύγιό τους να έχει εκδοθεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι όροι του διαζυγίου από τις δύο πλευρές δεν δημοσιεύτηκαν, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι οι δυο σταρ ήρθαν σε διακανονισμό «για το καλό των παιδιών».

Τα νομικά έγγραφα, τα οποία επικαλείται το TMZ αναφέρουν πιο αναλυτικά, ότι «οι όροι του διακανονισμού είναι εμπιστευτικοί αλλά όπως έχει γίνει γνωστό, προχώρησαν σε διαμεσολάβηση για να καταλήξουν σε διακανονισμό περιουσίας και επιμέλειας των παιδιών».


Υπήρχαν μέρες που δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα, δήλωσε τον Μάιο η Τέρνερ
Τον Μάιο, η ηθοποιός μίλησε στη βρετανική Vogue και αρχικά, τόνισε πόσο δύσκολη και ψυχοφθόρα ήταν η κατάσταση αυτή για την ίδια.

«Υπήρχαν κάποιες μέρες, που δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα. Ήταν οι χειρότερες ημέρες της ζωής μου. Τηλεφωνούσα στον δικηγόρο μου και του έλεγα "δεν μπορώ, κάνε αυτό, απλά δεν αντέχω άλλο". Ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο δικηγόρος της της είπε μια φράση, η οποία την «ταρακούνησε» και της έδωσε όση δύναμη χρειαζόταν εκείνη την περίοδο.

«Μου είπε "θυμήσου ότι πολεμάς για τις κόρες σου". Μόλις μου είπε "κάν' το για τα παιδιά σου", τότε το κάνω. Δεν θα το έκανα αν αφορούσε εμένα, αλλά για εκείνες θα έβρισκα τη δύναμη», τόνισε.

Το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2023, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Αν και αρχικά, μίλησαν για ένα συναινετικό διαζύγιο, τελικά τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα, όταν η Τέρνερ υπέβαλε μήνυση εις βάρος του πρώην συζύγου της, λέγοντας πως κράτησε παράνομα τις κόρες τους στη Νέα Υόρκη.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στα γυρίσματα, είχα συμβόλαιο να είμαι στα γυρίσματα για άλλες δύο εβδομάδες στην Αγγλία, οπότε δεν μπορούσα να φύγω. Τα παιδιά μου ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν μπορούσα να πάω, να τα πάρω γιατί έπρεπε να τελειώσει η παραγωγή. Και τότε, άρχισαν να βγαίνουν όλα αυτά τα άρθρα για εμάς», λέει η ηθοποιός.

Τέλος, πρόσθεσε: «Πονάω γιατί πραγματικά βασάνιζα τον εαυτό μου για κάθε κίνηση που έκανα σαν μητέρα. Είναι αυτή η ενοχή της μαμάς, για την οποία μιλούν όλοι. Απλά έλεγα συνέχεια, στον εαυτό μου "είσαι καλή μαμά". Ένιωθα σαν να έβλεπα μια ταινία με τη ζωή μου, που δεν είχα γράψει καν εγώ, δεν είχα τον έλεγχο της παραγωγής, ούτε πρωταγωνιστούσα. Ήταν σοκαριστικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη

Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει

Ο Νίκος Κουρής διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr