Goonies: Αποκτά σίκουελ - Επιστρέφει το αρχικό καστ

Goonies: Αποκτά σίκουελ - Επιστρέφει το αρχικό καστ

Η συνέχεια της κλασικής ταινίας του 1985 έχει προγραμματιστεί να γυριστεί το επόμενο έτος

goonies
Η ταινία «The Goonies» θα αποκτήσει το δικό της σίκουελ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Sun, ετοιμάζεται η συνέχεια της κλασικής ταινίας του 1985.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι τα μέλη του καστ της αρχικής ταινίας αναμένεται να επιστρέψουν για το σίκουελ. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Σον Όστιν, Τζος Μπρόλιν, Κόρεϊ Φέλντμαν, Τζεφ Κόεν, Κέρι Γκριν, Κε Χουί Κουάν και Μάρθα Πλίμπτον.
Κλείσιμο
Ωστόσο, αρκετά μέλη του καστ έχουν πεθάνει, μεταξύ των οποίων οι Τζον Ματούσζακ, Άνι Ράμσεϊ, Μέρι Έλεν Τρέινορ, Κιθ Γουόκερ και Λούπε Οντίβερος.

Το σίκουελ, σύμφωνα με τη Sun, έχει προγραμματιστεί να γυριστεί το επόμενο έτος, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το 2026 ή το 2027.

«Το reboot του "Goonies" συζητιέται εδώ και πολύ καιρό, αλλά τελικά δόθηκε το πράσινο φως για να προχωρήσει», δήλωσε μια πηγή στη Sun. «Η ομάδα είναι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία να φέρει τη μαγεία της αρχικής ταινίας σε ένα νέο κοινό», πρόσθεσε.

Η πηγή είπε, επίσης, ότι δεδομένου ότι «η αγορά για νεανικές περιπέτειες έχει πάρει φωτιά», οι παραγωγοί θέλουν το σίκουελ να έχει μια πλοκή που θα γίνει δεκτή τόσο από τους παλιούς θαυμαστές, όσο και από τους νέους θεατές.
zR9lAU4j6RXxPd1nuNtt1REkTYG

Το «Goonies» σκηνοθετήθηκε από τον Ρίτσαρντ Ντόνερ, ο οποίος πέθανε το 2021 σε ηλικία 91 ετών.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έγραψε την ιστορία της κλασικής οικογενειακής ταινίας, η οποία ακολουθούσε μια παρέα παιδιών που ζουν στην Αστόρια του Όρεγκον και ξεκινούν μια επικίνδυνη περιπέτεια.

Ο Κρις Κολόμπους, ο οποίος έγραψε το σενάριο της ταινίας, θυμήθηκε μετά τον θάνατο του Ντόνερ ότι ο σκηνοθέτης του τηλεφώνησε για να μιλήσει για ένα δεύτερο «The Goonies».

«Μου τηλεφώνησε και μου είπε: "Ξέρεις τι πρέπει να κάνουμε; Να μπούμε στο σκάφος μου, να καπνίσουμε χόρτο για τρεις μέρες και να σκεφτούμε μια ιδέα για το "Goonies 2"», δήλωσε ο Κολόμπους στο περιοδικό Empire το 2021.

«Είπα στον Ντικ: "Λοιπόν, πρώτα απ' όλα, δεν καπνίζω χόρτο. Αλλά ίσως αν έρθω κάτω, θα πιούμε μερικά ποτά μαζί και θα καθίσουμε στη βάρκα". Αυτό δεν έγινε ποτέ. Και λυπάμαι γι' αυτό. Γιατί θα τα παρατούσα όλα για να το κάνω αυτό τώρα», συμπλήρωσε.

Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς των «Goonies» επανενώθηκαν μέσω Zoom το 2020 στη διαδικτυακή σειρά του Τζος Γκαντ.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία σήμερα – Οι αλλαγές της νέας χρονιάς

Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει

Η κακοκαιρία Atena συνεχίζει και σήμερα με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους - Το νέο δελτίο της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης