Η Χάλι Μπέρι δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ: Ο Βαν Χαντ είναι ο άνθρωπός μου

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή  από το 2020

Η Χάλι Μπέρι διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Βαν Χαντ, με τον οποίο είναι μαζί από το 2020.

Σε συνέντευξή της στο Marie Claire, η 58χρονη σταρ μίλησε για τη σχέση της με τον 54χρονο τραγουδιστή, δηλώνοντας αρχικά: «Δημιούργησα την καριέρα μου. Ήμουν σκόπιμη σε αυτό. Αλλά ποτέ δεν ήμουν τόσο σκόπιμη με τις σχέσεις μου. Ήμουν χαλαρή σε αυτό», εκφράζοντας στη συνέχεια πόσο άλλαξε η ζωή της όταν γνώρισε τον σύντροφό της.


Η Μπέρι αποκάλυψε ότι «μου πήρε λίγο χρόνο για να το κάνω σωστά. Ο τρόπος με τον οποίο συνέβη με κάνει να πιστεύω πραγματικά ότι αυτό είναι. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου».

Η ηθοποιός γνώρισε τον Βαν Χαντ μέσω του αδελφού του, ο οποίος τους έφερε κοντά. Όπως ανέφερε: «Τη στιγμή που άρχισα να νιώθω ότι καταλάβαινα τον εαυτό μου και τι έκανα λάθος, ο αδερφός του Βαν, τον οποίο γνώριζα για πολλά χρόνια, ήρθε σε μένα και μου είπε ''Πρέπει να γνωρίσεις τον αδερφό μου’'».
Προτού ξεκινήσουν την ερωτική τους σχέση, η Μπέρι και ο Χαντ αποφάσισαν να γνωριστούν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά ως φίλοι. «Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν τρελά ερωτευμένη πριν κάνω σεξ. Μιλάμε για μια από αυτές τις όμορφες εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή. Ήταν μαγικό, απλά μαγικό», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.


Στο παρελθόν, η Μπέρι είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα με διάφορες ρομαντικές σχέσεις, μεταξύ άλλων με τους Ντέιβιντ Τζάστις, Έρικ Μπένετ και Ολιβιέ Μαρτίνεζ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη. Έβγαινε επίσης με τον Γκάμπριελ Όμπρι. Η Μπέρι έχει δύο παιδιά: Τον Μακέο, που έχει αποκτήσει με τον Μαρτίνεζ, και τη Νάλα από τον Όμπρι .

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Ανάλυση New York Times: Επιτυχία της Χάρις το debate, έκανε τον Τραμπ να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο

Ποια είναι η 32χρονη πολιτικός με τις μουσουλμανικές καταβολές που πυροβόλησε εικόνα της Παναγίας στην Ελβετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr