Δημήτρης Σταρόβας: Μια χαρά είναι απλά θέλει λίγη προπόνηση στον λόγο, λέει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα στην παράσταση που συμπρωταγωνιστούν μετά το εγκεφαλικό

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για την επάνοδο του Δημήτρη Σταρόβα στο σανίδι, ύστερα από την περιπέτεια με την υγεία του όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο τον Μάιο.

Αφού προβλήθηκε στο πλατό του «Action Τώρα» απόσπασμα από την παράσταση «Άγαμοι Θύται» που παίζει ο Δημήτρης Σταρόβας, ο συνάδελφός του, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ανέφερε πως είναι καλά, παίζει κιθάρα σχεδόν όπως πριν, απλά χρειάζεται «λίγη προπόνηση στον λόγο».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δήλωσε: «Μια χαρά είναι ειδικά κιθάρα πετάει, στον λόγο θέλει λίγο ακόμα προπόνηση και είναι μια χαρά. Αφού παίζει βλέπετε» και πρόσθεσε:

«Έπαιζε τον άλλο ρόλο κανονικά, τον αστυνομικό που ανακρίνει τον καπνιστή και φορούσα εγώ την κουκούλα. Ήταν ωραίος τρόπος για να κάνει πρώτη εμφάνιση, οπότε βγαίνει με την κουκούλα...».

Δείτε το βίντεο


Η επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα
Αφού ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, φαίνεται πως οι προσπάθειές του να αποκαταστήσει προβλήματα που του άφησε η περιπέτεια με την υγεία του, όπως εκείνο με την ομιλία του, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην Κύπρο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή για να παίξει στην κωμική παράσταση. Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τον Δημήτρη Σταρόβα. Στα βίντεο που ανάρτησε, ακούγεται παράλληλα το κοινό να καταχειροκροτά τον καλλιτέχνη.

Δείτε τα βίντεο του Τάσου Τρύφωνος

Η πρώτη του έξοδος μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Σταρόβας δείπνησε με φίλους του σε πρόσφατη βραδινή έξοδο, δείχνοντας ότι σημειώνει μεγάλη πρόοδο στην αποθεραπεία του.

Βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Summer's Cool» στις 2 του μήνα, δείχνει τον Δημήτρη Σταρόβα να διασκεδάζει με μια παρέα φίλων και τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, που δεν έχει φύγει από το πλευρό του όλο αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με το ρεποτάζ της εκπομπής, ο Δημήτρης Σταρόβας λέγεται ότι έχει χάσει 25 κιλά ενώ η ομιλία του δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Δείτε το βίντεο

Στο ίδιο εστιατόριο, μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα πήγαν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάντρα Βουτσά, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί του και ανέβασαν τα στιγμιότυπα στο Instagram, μέσω stories.




Ειδήσεις σήμερα:

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Ανάλυση New York Times: Επιτυχία της Χάρις το debate, έκανε τον Τραμπ να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο

Ποια είναι η 32χρονη πολιτικός με τις μουσουλμανικές καταβολές που πυροβόλησε εικόνα της Παναγίας στην Ελβετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr