Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Η τηλεοπτική «Νίτσα» σε συνέντευξή της περιέγραψε την εμπερία της στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

palaiologou-maria-elenis
Η Μαρία Παλαιολόγου περιέγραψε τις θετικές αλλά και τις αρνητικές εμπειρίες της από τα γυρίσματα του «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», η ηθοποιός που υποδύθηκε στη σειρά τον ρόλο της Νίτσας περιέγραψε, αρχικά την αποδοχή που ένιωσε από τον κόσμο μετά από αυτόν τον ρόλο: «Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν κάτι ωραίο, το θυμάμαι με νοσταλγία και μακάρι να μου τύχαινε ξανά άλλος ένας τέτοιος ρόλος. Παρότι ήταν μικρός, μέσα από αυτόν με αγάπησε ο κόσμος. Φανταστείτε να ήταν πρώτος».

Ωστόσο, τόνισε ότι ο μισθός της δεν ήταν ικανοποιητικός: «Δεν πήρα καλά λεφτά, οι μικροί δεν παίρνουν. Αν δεν είχα περιουσία από τον πατέρα μου, θα πέθαινα της πείνας. Θα αναγκαζόμουν να κάνω άλλη δουλειά».
1675170803638-736066309-fd019a2fca0cc659b6340229a0abf113
Η Μαρία Παλαιολόγου ως Νίτσα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, η Μαρία Παλαιολόγου υποστήριξε πως ο Χάρης Ρώμας δυσαρεστήθηκε και ζήλεψε από την επιτυχία του δικού της χαρακτήρα.

«Έχω παράπονα από τον Χάρη Ρώμα, αλλά τι να λέω τώρα; Υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν του άρεσε που ο ρόλος της κυρίας Νίτσας αγαπήθηκε περισσότερο από τον δικό του που ήταν και μεγαλύτερος. Φοβόταν μήπως του κλέψω την παράσταση. Κάτι τέτοιο μου είχε συμβεί και στο θέατρο», διηγήθηκε.

Επίσης, πρόσθεσε ότι μια μεταγενέστερη συναναστροφή τους δεν είχε τόσο θετική έκβαση: «Τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω δουλειά και μου απάντησε: «Τι να σου κάνω, παιδί μου, τόσοι μου κολλάνε ποιον να πρωτοβάλω; Δεν βλέπεις τι γίνεται, έχω και υποχρεώσεις. Πήγαινε και αλλού, όλο σε μένα έρχεσαι;». Είχε αλαζονεία απέναντί μου και με πικραίνει πολύ αυτό. Ευχαριστιέμαι πάντως όταν στον δρόμο με φωνάζουν κυρία Νίτσα».

Σχετικά με την Ελένη Ράντου και το αν ποτέ την κάλεσε να συμμετάσχει σε κάποια θεατρική παράστασή της, η Μαρία Παλαιολόγου απάντησε: «Δεν με φώναξε. Πήγα, την είδα σε μια παράσταση, αλλά κράτησε μια απόσταση. Ήταν ψυχρή απέναντί μου και γι’ άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι ο καθένας κοιτάζει μόνο τον εαυτό του».

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία σήμερα – Οι αλλαγές της νέας χρονιάς

Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει

Η κακοκαιρία Atena συνεχίζει και σήμερα με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους - Το νέο δελτίο της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης