Μέγκαν Μαρκλ: Η άβολη στιγμή με την Όπρα να διακόπτει ομιλία της για να… κάτσει στην θέση της - Δείτε βίντεο

Την στιγμή «έπιασε» με το κινητό της η δημοσιογράφος Elizabeth Holmes, η οποία κατέγραφε την ομιλία και «συνέλαβε» τη στιγμή που η Όπρα πέρασε μπροστά από την κάμερά της ακριβώς ενώ η Μέγκαν Μαρκλ μιλούσε

Μία άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια ομιλίας της Μέγκαν Μαρκλ καταγράφηκε σε βίντεο και απεικονίζει την Όπρα Γουίνφρεϊ να τη διακόπτει για να μπορέσει να κάτσει στη θέση της στο βιβλιοπωλείο.

Την στιγμή «έπιασε» με το κινητό της η δημοσιογράφος Elizabeth Holmes, η οποία κατέγραφε την ομιλία και «συνέλαβε» τη στιγμή που η Όπρα πέρασε μπροστά από την κάμερά της ακριβώς ενώ η Μέγκαν Μαρκλ μιλούσε. Η Μέγκαν ανέφερε πόσο «ασφάλεια» της προσφέρουν τα βιβλιοπωλεία, όταν η Όπρα, γειτόνισσα του πριγκιπικού ζεύγους, μπήκε για να καθίσει στην πρώτη σειρά.

Η Holmes μοιράστηκε τη στιγμή στις ιστορίες της στο Instagram, εκφράζοντας την έκπληξή της: «Η Oprah ήρθε τόσο διακριτικά, που δεν κατάλαβα ότι ήταν εκείνη μέχρι που βρέθηκε ακριβώς μπροστά μου». Η Holmes σημείωσε επίσης ότι η Oprah προετοιμαζόταν για τη δική της παρουσίαση στο παρασκήνιο και μπήκε αθόρυβα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Meghan.

Δείτε βίντεο:



Το βιβλιοπωλείο στο Σάμερλαντ της Καλιφόρνιας φιλοξένησε ένα μικρό κοινό από φίλους και οικογένεια, στο οποίο παρευρέθηκαν η Meghan και ο πρίγκιπας Harry. Το πριγκιπικό ζεύγος φέρεται να έφτασε με ένα μαύρο Range Rover και χαιρέτισε θερμά τους άλλους καλεσμένους.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση έδειξαν τη Μέγκαν, ντυμένη με ρούχα Ralph Lauren, να αγκαλιάζει με χαμόγελο την Oprah, θυμίζοντας τη διάσημη συνέντευξή τους το 2021. Ο πρίγκιπας Harry, σε μια χαλαρή στιγμή, φέρεται να έκανε πλάκα δείχνοντας το αντίγραφο του δικού του βιβλίου, Spare, όταν του ζητήθηκε να προτείνει κάποιο βιβλίο.

Η Victoria Jackson εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εκδήλωση, επισημαίνοντας τη σημασία της παροχής ενός «ασφαλούς χώρου» για το ζευγάρι, το οποίο ζει στην Καλιφόρνια τα τελευταία τέσσερα χρόνια.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr