Πιερίδη για Κουρή - Τοπαλίδου: Έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι

Οσα δήλωσε πηγή από το φιλικο περιβάλλον του ζευγαριού για την κίνηση του ηθοποιού να σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής έσβησε από τα social media όλες τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου, ενώ την έκανε επίσης unfollow στο Instagram.

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Summer's Cool», με τη Μαριάντα Πιερίδη να αναφέρει μεταξύ άλλων, πως μοιάζουν να είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι.

«Όσες φορές έχει τύχει να τους συναντήσω σε κάποια εκπομπή ή να δω και να πέσω πάνω σε φωτογραφίες και βίντεό τους, έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι», σχολίασε αρχικά, ενώ ανέφερε πως δεν τους έχει γνωρίσει ποτέ προσωπικά.


«Έτσι είναι; Δεν τους ξέρω καθόλου. Είναι λίγο περίεργο, καλύτερα να μην το τραβήξουμε άλλο», είπε στη συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη.

Τότε, η συνεργάτιδά της, Μάρτζυ Λαζάρου πρόσθεσε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι για διευκρινήσεις, όμωςς δεν κατέστη εφικτό.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ωστόσο, μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής. «Είναι λίγο πιο εσωστρεφής μου είπαν. Δεν μου επιβεβαίωσαν ούτε μου διέψευσαν αν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Όπως μου είπαν, ίσως αυτή η εσωστρέφειά του και αυτό το αποτράβηγμα να έχει να κάνει και με κάτι που έχει συμβεί στο ζευγάρι», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες, μετά από 19 χρόνια σχέσης και έναν γιο.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr