Κατερίνα Λάσπα για το διαζύγιο από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο: Εξακολουθώ και θρηνώ την έννοια της οικογένειας

Κατερίνα Λάσπα για το διαζύγιο από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο: Εξακολουθώ και θρηνώ την έννοια της οικογένειας

Ξέρω ότι είναι λάθος, δεν είναι μόνο προσωπική ευθύνη του ενός, πρόσθεσε

laspa
Η Κατερίνα Λάσπα μίλησε για τον χωρισμό της από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον επιχειρηματία, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Η συνέντευξή της προβλήθηκε στο Summer's Cool.

«Εξακολουθεί και είναι μεταβατική περίοδος για όλους μας. Και για μένα και για τα παιδιά, ενδεχομένως και για τον Νεκτάριο. Βρίσκουμε σιγά σιγά τα πατήματά μας», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d43fyqyky7fl)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ανέφερε πως το διαζύγιο βγήκε χωρίς διαφωνίες και εντάσεις. «Κρατήθηκαν οι ισορροπίες. Εγώ προσωπικά εξακολουθώ και θρηνώ την έννοια της οικογένειας. Ξέρω ότι είναι λάθος, δεν είναι μόνο προσωπική ευθύνη του ενός. Σαφώς κανείς δεν κάνει οικογένεια για να χωρίσει, αλλά προσπαθούμε να βρούμε τρόπους ώστε να συντηρηθεί η έννοια στη βάση της, ακόμα κι αν πρόκειται για δύο διαφορετικά σπίτια», τόνισε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη απόφαση. Όπως και να το δεις, κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Ήταν απόρροια χρόνων και κοινή μας απόφαση».

Όσο για τη σχέση τους, είπε: «Πάντα ήταν αντισυμβατική η συμβίωση κι η σχέση αυτή για πάρα πολλούς λόγους. Αντισυμβατική με τη δική της αρμονία. Είμαστε και οι δύο αντισυμβατικοί τύπου, οπότε και αυτό που χτίσαμε τόσα χρόνια είχε τα δικά του χαρακτηριστικά».

Όπως ανέφερε αργότερα, οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο είναι πολύ καλές. «Πολύ χρήσιμη και όπως πρέπει. Κυρίως με βασικό άξονα το κοινό μας ενδιαφέρον, τις κόρες μας», εξήγησε.

Τέλος, για την αντίδραση των κοριτσιών, όταν έμαθαν για τον χωρισμό τους, είπε: «Κανένας χωρισμός δεν είναι ευχάριστος και πάντα προκαλεί ένα κενό στα παιδιά. Η μετάβαση σε μια νέα πραγματικότητα πάντα δημιουργεί τριγμούς. Αλλά, αν και σε διαφορετικές ηλικίες η καθεμία τους, επέδειξαν τέτοια ενσυναίσθηση και ωριμότητα που με εξέπληξε. Έκαναν και κάνουν τα πάντα πρωτίστως με επιθυμία να είμαστε όλοι καλά».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης