Κωνσταντίνος Βασάλος για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;

Κωνσταντίνος Βασάλος για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;

Ποιος άλλος θα σχολίαζε τόσο κουλ τον γάμο της πρώην κοπέλας του; πρόσθεσε

vasalos
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Ο YouTuber και πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τον γάμο της πρώην συντρόφου του στο κανάλι του στο YouTube.

«Γάμος. Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν. 1η Σεπτεμβρίου 2024. Κατ'αρχάς να πούμε ότι ήταν ένας φανταστικός γάμος από ρούχα, επιλογή εκκλησίας και το πάρτι έτσι όπως έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πολύ λίγοι, 80 άτομα», σχολίασε αρχικά.
ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΝ CELEBRITIES + BANOFFEE
Στη συνέχεια, εξέφρασε την απορία του γιατί δεν ήταν και ο ίδιος καλεσμένος στον γάμο. «Και τώρα θέλω να θέσω ένα ερώτημα, Ευρυδίκη. Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος; Τι συνέβη; Έχω πάρα πολλά ερωτηματικά. Τι συμβαίνει άραγε; Δεν ξέρω αν θα πήγαινα, αν ήμουν καλεσμένος. Θα το σκεφτόμουν. Ναι ήμασταν έτοιμοι να έρθουμε να σου κάνουμε έκπληξη, είχαμε ετοιμάσει και δώρο, έναν αποχυμωτή. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία κάθε ανθρώπου, πόσο μάλλον της Ευρυδίκης που περάσαμε και έξι χρόνια μαζί. Να ζήσετε, να ευτυχίσετε. Όλα τα καλά εύχομαι», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κλείσιμο
Πρόσθεσε επίσης: «Πάμε να σχολιάσουμε τώρα τον γάμο της Ευρυδίκης. Αρχικά, η πρώτη φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, γιατί; Δεν έχει πεθάνει κάποιος, έχετε παντρευτεί. Τι είναι αυτό τώρα; Βάλτε μια έγχρωμη. Δηλαδή, αυτή αν ήταν έγχρωμη θα ήταν φανταστική. Πάλι ασπρόμαυρη, γιατί δεν έβαλε χρώμα εδώ; Ωραία φωτογραφία και αυτή. Μετά αυτό το είδαμε. Ξαναβάλανε την ίδια φωτογραφία; Τι έγινε εδώ; Πάρα πολύ ωραία τα ρούχα της Ευρυδίκης. Φανταστικό φόρεμα και φανταστικό παπούτσι. Πάρα πολύ ωραίο. Μετά πάλι ασπρόμαυρη. Εντάξει, ήταν ένα ποστ που δείχνει την ημέρα εκείνη. Πιο πολύ είναι ποστ ενθύμιο για να έχουμε να θυμόμαστε».

Τέλος, είπε: «Όταν έχεις τόσο μεγάλη χαρά που έχεις παντρευτεί, δεν έχεις το μυαλό σου να βρεις την κατάλληλη φωτογραφία, τις πετάς εκεί και λες "πάρτε τις". Έκλεισα με την Ευρυδίκη, τι άλλο να σχολιάσω; Ποιος άλλος θα σχολίαζε τόσο κουλ τον γάμο της πρώην κοπέλας του; Κανένας. Μόνο εγώ».



Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης