Η Ελένη πανταχού παρούσα, ο Καράβας κλέβει παράσταση και η «Σουσού» σανίδα σωτηρίας

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο το τηλεοπτικό παιχνίδι

«Δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ τη ζωή μου, αν τη γυρνούσα πίσω» είπε σήμερα σε μία σχεδόν μαγνητική εξομολόγηση ο καλεσμένος του «Στούντιο 4» Γιώργος Βογιατζής. Ποιος μπορεί να το πει αυτό εύκολα; Ενας διεθνής Ελληνας που πολύ απλά και ταπεινά αφηγήθηκε συνεργασίες και γνωριμίες από τον Μελ Γκίμπσον ως την Ορνέλα Μούτι σε ένα τηλεοπτικό σύμπαν που σπουδαίος νιώθει κάποιος που πηγαίνει απλά σε ένα ριάλιτι…


«Η Ελένη άλλαξε χρώμα μαλλιών». Και αυτό, στην ουσία του δεν σημαίνει κάτι, όμως όταν πρόκειται για την Μενεγάκη, είναι ένα γεγονός που απασχολεί τις ιστοσελίδες και πολλές εκπομπές. Αυτό σημαίνει να είσαι brand ακόμη και αν είσαι εκτός παιχνιδιού. Ποστάρεις και τρεντάρεις.


Από τις 5.15 το πρωί ως τις 9.15 ο μέσος όρος της ΕΡΤ 2 στο κοινό 18 – 54 είναι το απόλυτο μηδέν. Ισως κάτι πρέπει να γίνει γι αυτό. Είναι αδιανόητο για κάτι που λειτουργεί, και κοστολογείται να φέρνει αυτό το αποτέλεσμα. Και έχει αργήσει. Το μοναδικό πρόγραμμα που κάτι κουνάει από το μηδέν είναι η επανάληψη της σειράς «Μαντάμ Σουσού» με ποσοστό κοντά στο 3%...

Δίχως τον ανταγωνισμό με τις εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου το «Πρωίαν σε είδον» αγγίζει το 5%. Κάτι σημαίνει αυτό για το περιεχόμενο και την εκπομπή. Ολοι κρίνονται. Δημόσιο και ιδιωτικό.

Ο Γιώργος Καράβας κερδίζει εντυπώσεις και κλέβει την παράσταση μαθαίνω στο «My style rocks». Δεν εκπλήσσομαι. Θα δούμε και από αυτή την Παρασκευή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.


Θέλω ν’ αγιάσω όμως και δεν με αφήνετε με τα δελτία Τύπου. Σήμερα για παράδειγμα με αφορμή την πρεμιέρα των πολύ καλών συναδέλφων στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» (Ζωή Κρονάκη και Τάσο Ιορδανίδη καλή επιτυχία) στην ΕΡΤ ήλθε η ανακοίνωση για την θεματολογία. Μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Σαββάτου θα μιλήσουν ηθοποιοί από την σειρά «Αρχελάου 5» αναφέρει. Ως εδώ καλά. Παρακάτω ξέρετε τι γράφει; «η νέα σειρά της ΕΡΤ που συζητήθηκε όσο καμία άλλη την εβδομάδα που πέρασε». Γιατί; Ποια άλλη σειρά έκανε πρεμιέρα; Ποια άλλη σειρά προβλήθηκε; Κι επειδή γράφτηκαν κάποια άρθρα που περιέγραφαν την διάψευση των προσδοκιών για μία πολύ καλή κωμωδία σείστηκε το τηλεοπτικό σύμπαν; Μόνη σε άδειο γήπεδο έπαιζε μπάλα. Μόνη! Μνήσθητί μου, Κύριε!

Ωραία τα πλατό που χτίζονται από τη αρχή. Φέτος παίζει πολύ το «γήινοι τόνοι και ξύλο». Το ωραίο θα ήταν να βλέπει ο κόσμος το πίσω από το «γήινο». Το τι γίνεται και τι λέγεται στα πίσω διαμερίσματα. Πιστεύω βαθιά ότι τα ποσοστά θα έσπαγαν τα κοντέρ.

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση θα γίνει η πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη» στο Mega δηλαδή στις 23 Σεπτεμβρίου. Δύσκολο το στοίχημα φέτος. Είναι και η ζώνη διακεκαυμένη…

Κουίζ και καληνύχτα: ποιοι δύο συνεργάτες θα καθίσουν στο ίδιο πάνελ αλλά δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα; (αυτά πολύ μου αρέσουν…)


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr