Δημήτρης Μοθωναίος για Μαρία Ναυπλιώτου: Ήταν έρωτας, την έβλεπα κι έλεγα «τι είναι αυτό που συμβαίνει;»

Να έχεις την ευκαιρία να παίζεις με αυτό το πλάσμα, πρόσθεσε

Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε μια συνέντευξη για την καριέρα και τα σχέδια που κάνει ως ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε και τον έρωτα που είχε στο παρελθόν με τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Όπως είπε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» περιέγραψε, πώς αισθανόταν όταν συνεργαζόταν μαζί με τη Μαρία Ναυπλιώτου και έμεναν μόνοι τους για τις ανάγκες της παράστασης.

«Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος του ηθοποιού έχει να κάνει με το ότι πρέπει να είσαι πραγματικά ευάλωτος, απαιτείται. Εκτίθεσαι και απέναντι στον συνάδελφο, αν έχεις δίπλα σου τη Μαρία Ναυπλιώτου για παράδειγμα. Είναι ένας νεανικός μου έρωτας γιατί παίξαμε μαζί στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο πριν από 17 χρόνια» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, σχολίασε ότι ήταν «κολλημένος» με τη συνεργάτιδά του και τη χάζευε από τον καθρέφτη, όσο προετοιμαζόταν στις πρόβες.

«Ήμασταν στην παράσταση της πειραματικής σκηνής στον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι. Ήταν ένα έπος ως παράσταση και σε ώρες και σε διάρκεια προβών και ήταν και πολυπληθής ο θίασος. Εγώ είχα κολλήσει στη Μαρία και όλοι έβγαιναν από άλλα σημεία, δεν υπήρχε λόγος να είμαστε στον ίδιο χώρο. Για κάποιον λόγο μας είχαν αφήσει μόνο εμάς τους δυο σε ένα καμαρίνι πάνω που έπρεπε να ήταν και με χαμηλό φωτισμό, γιατί ήταν τα παράθυρα το πίσω του σκηνικού. Εγώ έβλεπα τη Μαρία -ήμουν και μικρό παιδί- να προετοιμάζεται, άνοιγε και μια κρέμα και την άπλωνε στα χέρια της και την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη κι έλεγα “τι είναι αυτό που συμβαίνει;”. Να έχεις την ευκαιρία να παίζεις με αυτό το πλάσμα. Της το έχω πει» περιέγραψε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Η ερωτική τους σκηνή στην «Παραλία»

Οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονται στη σειρά «Παραλία» και τις προάλλες, ο ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο με την ερωτική τους σκηνή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η συγκεκριμένη σκηνή διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό του Χάρι, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ έχει χτυπήσει το κεφάλι του και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της χήρας. Εκείνη τον περιποιείται και τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Εκείνος ονειρεύεται στον ύπνο του ότι έρχονται πιο κοντά. Παραδομένοι στο πάθος τους και αφού έχουν χάσει κι οι δύο τους αγαπημένους τους, βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Πολλοί από τους followers του ηθοποιού εκθείασαν τη σκηνή, όπου ο «Χάρι» φαίνεται να συνευρίσκεται ερωτικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Ναυπλιώτου. Την ανάρτηση του Δημήτρη Μοθωναίου σχολίασαν και διάσημες φίλες του, όπως η Έλενα Χριστοπούλου, η Ρούλα Ρέβη και η Μαρία Κωνσταντάκη, που ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.

Ακολουθούν μερικά σχόλια





Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr