Όμπρεϊ Πλάζα για το εγκεφαλικό που είχε πάθει: Το πιο φρικιαστικό πράγμα ήταν ότι ξέχασα πώς να μιλάω

Όμπρεϊ Πλάζα για το εγκεφαλικό που είχε πάθει: Το πιο φρικιαστικό πράγμα ήταν ότι ξέχασα πώς να μιλάω

H γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε όταν ήταν μόλις 20 ετών

Aubrey_Plaza
Η Όμπρεϊ Πλάζα μίλησε για τις συνέπειες από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σε ηλικία 20 ετών.

«Απλά συνέβη», δήλωσε η ηθοποιός του «Megalopolis» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο «Howard Stern Show». «Τότε ήταν που έμεινα παράλυτη, αλλά πραγματικά μόνο για ένα λεπτό ή κάτι τέτοιο. Έχασα τις κινητικές μου ικανότητες πραγματικά για λίγο. Το πιο φρικιαστικό πράγμα ήταν ότι ξέχασα πώς να μιλάω», πρόσθεσε.

Η Πλάζα δήλωσε ότι η περιπέτεια της υγείας της ήταν μια «τρελή» εμπειρία, ειδικά επειδή ήρθε ξαφνικά.
Κλείσιμο
«Συνέβη στη μέση της πρότασης», θυμήθηκε. «Πήρα το τρένο για την Αστόρια για να πάω να γευματίσω με τους φίλους μου και μπήκα στο διαμέρισμά τους, δεν είχα βγάλει καν το μπουφάν μου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 40χρονη ηθοποιός του «White Lotus» μίλησε για το εγκεφαλικό επεισόδιο. Τον Αύγουστο του 2017, αποκάλυψε πώς οι φίλοι της αρχικά νόμιζαν ότι αστειευόταν.

«Νομίζω ότι [οι φίλοι μου] νόμιζαν ότι έκανα πλάκα ... έκανα πάντα κάτι ανόητο», είπε σε συνέντευξή της στο Fresh Air του NPR. «Αλλά μετά από μερικά λεπτά, συνέχισαν να λένε: "Θέλεις να καλέσουμε ασθενοφόρο;", και ήμουν είχα τις αισθήσεις μου, ώστε να κουνήσω το κεφάλι μου ναι. Συνέχισα να κουνάω το κεφάλι μου ναι, επειδή ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αλλά δεν ήξερα τι ήταν».

Όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς, αρχικά δεν πίστεψαν ότι έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο επειδή ήταν τόσο νέα.

«Νόμιζαν ότι ήμουν αφυδατωμένη. Και πραγματικά νομίζω ότι νόμιζαν ότι είχα πάρει ναρκωτικά, γιατί με ρωτούσαν συνεχώς αν είχα πάρει ναρκωτικά, ενώ δεν είχα πάρει», είπε τότε. «Δεν είχα πραγματικά βάλει τίποτα στο σώμα μου εκείνη την ημέρα, εκτός από το αντισυλληπτικό».
shutterstock_2263868933__1_

Μόνο όταν η Πλάζα συναντήθηκε με τον γιατρό, ο οποίος ζήτησε από την ηθοποιό να τοποθετήσει «το δεξί της χέρι στο αριστερό της γόνατο». Αφού η Πλάζα δεν ήταν σε θέση να ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ του δεξιού και του αριστερού της χεριού, «όλοι κατάλαβαν» ότι είχε πάθει εγκεφαλικό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη μονάδα εγκεφαλικών επεισοδίων του νοσοκομείου, όπου έμεινε για «μερικές νύχτες» πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Ντέλαγουερ κοντά στην οικογένειά της.

«Δεν υπήρξε ανάρρωση. Θέλω να πω, όταν έχεις πάθει εγκεφαλικό, έχεις πάθει εγκεφαλικό», σχολίασε η ηθοποιός του «Parks and Recreation» στο NPR. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό. Ο εγκέφαλός σου πρέπει να θεραπευτεί μόνος του. Και αυτό το τμήμα της περιοχής του θρόμβου αίματος στον εγκέφαλό μου δεν θα επουλωθεί ποτέ. Είναι μια μικροσκοπική μαύρη τρύπα στον εγκέφαλό μου. Έτσι, έκανα κάποια γνωστική, ξέρετε, θεραπεία. Επέστρεψα στη σχολή το φθινόπωρο».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης