Γιάννα Τερζή για τη συμπεριφορά των αντρών σε γυναίκες και queer άτομα: Δεν θέλουμε πια να ζούμε στο φόβο

Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη, πρόσθεσε

Η Γιάννα Τερζή μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με τις διακρίσεις που υφίστανται τόσο οι γυναίκες, όσο και τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από τους στρέιτ άντρες.

Η τραγουδίστρια, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, υποστήριξε ότι εντός της κοινότητας των queer ανθρώπων υπάρχει ως επί το πλείστον αγάπη και θετική ενέργεια. Αντιθέτως, τα μηνύματα των ετεροφυλόφιλων ανδρών είναι κυρίως αρνητικά, γεμάτα μίσος και σχετίζονται με την εξουσία και την επιβολή σε άλλους. Αυτές οι αρνητικές σκέψεις, που συχνά εκδήλωνονται σε πράξεις εις βάρος τρίτων, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Γιάννας Τερζή πηγάζει από τα θέματα που έχουν οι ίδιοι άντρες με τον εαυτό τους.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στο βίντεο:

«Προσπαθώ καιρό να αποφύγω ένα τέτοιο βίντεο αλλά ζώντας στην Ελλάδα και γενικά στη γη αυτή την περίοδο και με το να είμαι γυναίκα, πρέπει να εκφράσω τις σκέψεις μου. Είναι περίεργο πώς τα στρέιτ άτομα και ειδικά οι στρέιτ άντρες - διότι όλοι ξέρουμε τον ειδικό δεσμό ανάμεσα στα queer άτομα και τις straight γυναίκες - αυτό που σας ενοχλεί είστε εσείς οι ίδιοι

Αν εμπλακείτε πραγματικά στην queer κοινότητα, ως επί το πλείστον υπάρχουν μόνο θετικά μηνύματα για την αγάπη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως όλοι πρέπει να ζουν ελεύθερα

Οι "ομάδες" που οι στρέιτ άντρες έχουν δημιουργήσει στην ανθρωπότητα δεν αφορούν τόσο την αγάπη μεταξύ μας, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αφορούν κυρίως την εξουσία, τον θυμό, ποιος υποτάσσεται και ποιος απλά είναι ανώτερος. Όχι μόνο βλάπτεται τους εαυτούς σας αλλά και όλους τους άλλους.

Ίσως αυτό που ενοχλεί τους στρέιτ, ώστε όχι απλά να μη συμφωνούν με την queer κοινότητα και την κουλτούρα αλλά και να δρουν εναντίον της είναι το θέμα που έχουν με τους εαυτούς τους. Σκεφτείτε το, μπορεί να είστε εσείς και δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε. Αφήστε το να πάει στο καλό!

Δεν θέλω μέσα από το βίντεο να παράγω περισσότερο μίσος προς τους στρέιτ άντρες, αλλά είμαι γυναίκα και πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε ασφαλής. Ακόμα μας σκοτώνουν και μας επιτίθενται. Δεν θέλουμε πια να ζούμε στον φόβο, αυτό υποστηρίζω».

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr