Ρεγγίνα Μακέδου: Είμαι πολλά περισσότερα από μία γυναίκα που πέρασε καρκίνο

Προσπαθώ να ξανακερδίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι με βάση τον καρκίνο, πρόσθεσε η γυμνάστρια

Μετά από διάφορα σχόλια που δέχτηκε για τις αναρτήσεις της στα social media, η Ρεγγίνα Μακέδου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από ένα βίντεο.

Η αθλήτρια που κατάφερε να ξεπεράσει δύο φορές τον καρκίνο θέλησε να ξεκαθαρίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι πολλά παραπάνω από μία γυναίκα που πάλεψε με την ασθένεια.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Ρεγγίνα Μακέδου ακούγεται να λέει αρχικά: «Θέλω να σας πω δύο πράγματα, σχετικά με δύο μηνύματα που έλαβα χθες. Πρώτον, ζω. Δεν έχω πεθάνει».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Τα βίντεο αυτά που βλέπετε δεν είναι παλιά. Είναι Σεπτέμβριος του 2024 και βρίσκομαι έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σας παρακαλώ, φάτε τη γλώσσα σας όσοι συνεχίζετε να το λέτε αυτό. Ζω. Είμαι εδώ».

Δείτε το βίντεο


Επιπλέον, τόνισε πως δεν πρόκειται να ανεβάζει μόνο βίντεο που αφορούν την ασθένεια που πέρασε, αλλά θα μοιράζεται με τους ακολούθους της κι άλλες στιγμές της ζωής της.

«Δεύτερον, χωρίς να στοχοποιήσω κανέναν, θα σας πω το εξής. Θα ανεβάζω ό,τι θέλω. Θα είναι γυμναστική; Θα είναι βίντεο από τη ζωή μου; Θα είναι προωθητικά; Θα ανεβάζω ό,τι θέλω. Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό,τι θέλει. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Αν δεν θέλετε να το βλέπετε, κάντε unfollow και block. Σε οποιονδήποτε, όχι μόνο σε εμένα. Σταματήστε να λέτε στον κόσμο τι πρέπει να ανεβάζει», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Προσπαθώ να ξανακερδίσω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι με βάση τον καρκίνο. Είμαι πολλά περισσότερα από αυτό. Είμαι γυναίκα, είμαι γυμνάστρια, είμαι επαγγελματίας, είμαι πτυχιούχος. Είμαι πολλά περισσότερα από μία γυναίκα που πέρασε καρκίνο».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr