Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Ελευθερία Αρβανιτάκη: Δεν είναι άνθρωπος που δίνει συμβουλές, είναι ελεύθερο πνεύμα

Όσα είπε για τη μεταξύ τους συνεργασία 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, αλλά και την πυρκαγιά που κατέστρεψε το πατρικό της σπίτι.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Κοσμοράδιο 95.1 και τον Τάσο Ριζόπουλο και αρχικά, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό ανάμεσα στις γυναίκες στον χώρο του τραγουδιού.

«Δεν ξέρω, δεν έχω εισπράξει να υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις γυναίκες στον χώρο του τραγουδιού. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, επειδή τη θαύμαζα και τη θαυμάζω πάρα πολύ, υπήρξε μια τραγουδίστρια που με είχε επηρεάσει και φοβόμουν μήπως είμαι μαζεμένη και δεν μπορώ να εκφραστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο
Ωστόσο, συνέχισε λέγοντας πως η συνάδελφός της την αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό.

«Ο τρόπος που με αντιμετώπισε και ο σεβασμός της απέναντι στη δική μου διαφορετικότητα και τη δική μου προσωπικότητα έφερε μια λύση που τελικά, η μία δίνει στην άλλη και δεν παίρνει ποτέ. Δεν νομίζω ότι είναι άνθρωπος που δίνει συμβουλές η Ελευθερία. Είναι ένα πολύ ελεύθερο πνεύμα. Νομίζω ότι η συμπεριφορά της και ο τρόπος που υπάρχει στη ζωή, όπως είχα τη χαρά να έχω κι εγώ γονείς αντίστοιχους, σου δίνουν μια κατεύθυνση», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πυρκαγιά που κατέστρεψε πρόσφατα το πατρικό σπίτι της στον Βαρνάβα.

«Γενικώς αυτή την περίοδο με όλα αυτά που συμβαίνουν, η αλήθεια είναι πως ακούς γεγονοτα και ταράζεσαι, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τόσοι άνθρωποι είτε βρίσκονται στον δρόμο, είτε πνίγονται, είτε οτιδήποτε άλλο, είναι τραγικό», τόνισε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Το πατρικό μου σπίτι ήταν κάτι δικό μου, υπήρχαν οι αναμνήσεις και η ζωή μας. Είναι κάτι που με επηρέαζε και θα συνεχίζει να με επηρεάζει. Ε είναι κάτι που σου έρχεται κατραπακιά. Λες "δεν μπορεί, δεν υπάρχει"».


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr