Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγός της εξηγεί τον λόγο που δεν έχει διαβάσει ακόμα τα απομνημονεύματά της
Το βιβλίο της κυκλοφόρησε δύο μήνες, αφότου ο Σαμ Ασγκάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την ποπ σταρ
Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Ασγκάριπαραδέχτηκε πως δεν έχει διαβάσει ακόμα τα απομνημονεύματά της.
Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο ηθοποιός και personal trainer ρωτήθηκε για το βιβλίο «The Woman in Me» που έγραψε η ποπ σταρ λίγο μετά τον χωρισμό τους.
«Δεν διάβασα το βιβλίο, γιατί ήμουν εκεί», είπε χαρακτηριστικά.
Σε ένα σημείο της συνέντευξής του, το Hollywood Reporter ανέφερε πως ο Σαμ Ασγκάρι ήταν ιδιαίτερα διστακτικός, κάθε φορά που τον ρωτούσαν κάτι για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Απέφευγε να απαντήσει σε όποια ερώτηση είχε να κάνει με εκείνη, ενώ δεν αποκάλυψε καν αν έχουν ακόμα επαφές.
Επιπλέον, πρόσθεσε: «Αν η ζωή μου είναι ιδιωτική, είναι ιδιωτική. Αυτό είναι κάτι που θα σέβομαι πάντα, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συμφωνία ή όχι. Είναι οι αξίες που έχω».
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφόρησε το best seller βιβλίο της τον Οκτώβριο του 2023, μόλις δύο μήνες αφού ο Σαμ Ασγκάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.